Libnet.ro
UNICEF

06:00

Wall Street, in scadere puternica, pe fondul lipsei unei solutii asupra bugetului american

Hotnews Hotnews,
 Wall Street, in scadere puternica, pe fondul lipsei unei solutii asupra bugetului american

Bursa de la New York a incheiat o noua sedinta pe rosu marti, investitorii fiind descurajati de refuzul persistent al alesilor de la Washington de a negocia un buget pentru statul american: Dow Jones a scazut cu 1,07%, iar Nasdaq cu 2,00%, transmite AFP. continuă pe Hotnews

Trainerul Lucia Manole vine la Start-Up Wall-Street: De cand ma stiu ma ocup de oameni

O noua editie Start-Up Wall-Street, emisiune difuzata in direct pe Wall-Street. ro si la Radio Lynx. ro. Urmareste LIVE intalnirea de astazi, o editie cu un nou format: doi invitati consecutivi care se vor completa unul pe celalalt. Emisiunea incepe la.

Actorul Bogdan Dumitrache din Pozitia copilului a lansat un site de joburi si vine la Start-Up Wall-Street

O noua editie Start-Up Wall-Street, emisiune difuzata in direct pe Wall-Street. ro si la Radio Lynx. Urmareste LIVE editia de miercuri, cu un nou format: doi invitati care se vor completa unul pe celalalt. Emisiunea incepe la ora 11:30 si se incheie la.

Wall Street va tranzactiona obligatiunile SUA afectate de default

Bancile si brokerii din Statele Unite se pregatesc pentru a tranzactiona obligatiunile americane afectate de un eventual default, reprezentand ratarea unor plati de catre Trezorerie, chiar daca investitorii de pe Wall Street continua sa.

Wall Street inchide in scadere

Bursa din Statele Unite a inchis sedinta de tranzactionare de ieri in scadere puternica, investitorii fiind descurajati de refuzul alesilor de la Washington de a negocia bugetul.

5 motive ca directorii de IT si IMM-urile sa participe la Inovatia in ITC. Tu vii?

Wall-Street. ro va invita, alaturi cei mai importanti specialisti in ITC, pentru a gasi solutii prin care directoriii de IT, IMM-urile si antreprenorii pot inova in acest domeniu. Publicatia business va organiza marti cea mai importanta conferinta.

Test Drive Wall-Street: Chevrolet Trax, un mini SUV inteligent

Chevrolet a intrat anul acesta in lumea mini SUV-urilor cu noul Trax, un model inteligent care se integreaza perfect in noul trend, al conectivitatii, in care smartphone-ul ne controleaza viata.

Adrian Popa, manager pentru servicii de hosting si centre de date la Romtelecom, vine la conferinta Inovatia in ITC

Adrian Popa, manager de produs pentru servicii de hosting si centre de date in cadrul Romtelecom, participa martea viitoare, pe 15 octombrie, la conferinta Inovatia in ITC , organizata de Wall-Street. ro.

Declaratie indrazneata: Cum este painea pentru consum, asa este contabilitatea si auditul pentru firme. In consultanta NU a fost criza

Jan Glas, managing partner-ul TPA Horwath Romania, a declarat intr-un interviu acordat Wall-Street. ro ca in consultanta criza nu a existat si acest lucru s-a datorat faptului ca serviciile de contabilitate si audit sunt nevoi primare pentru companii.

Declaratie indrazneata: Cum este painea pentru consum, asa este contabilitatea pentru firme. In consultanta NU a fost criza

Jan Glas, managing partner-ul TPA Horwath Romania, a declarat intr-un interviu acordat Wall-Street. ro ca in consultanta criza nu a existat si acest lucru s-a datorat faptului ca serviciile de contabilitate si audit sunt nevoi primare pentru companii.

Urmariti IN DIRECT Conferinta AdePlast vine pe Bursa: afla de ce trebuie sa cumperi actiuni AdePlast

Wall-Street. ro va invita sa urmariti IN DIRECT evenimentul de prezentare catre investitorii de retail a Ofertei Publice Initiale de vanzare de actiuni a companiei AdePlast Ploiesti care se desfasoara in perioada 2-15 octombrie la Bursa de Valori.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )