Libnet.ro
UNICEF

01:05

webPR: Andr Morys si John Ekman vin pentru prima oara in Romania la GPeC Evenimentul Anului in E-Commerce!

Hotnews Hotnews,
 webPR: Andr Morys si John Ekman vin pentru prima oara in Romania la GPeC Evenimentul Anului in E-Commerce!

Doi dintre cei mai buni specialisti in optimizarea conversiilor la nivel mondial, Andre Morys si John Ekman, vor vorbi pentru prima oara in Romania pe 27 Noiembrie 2014 la GPeC Gala Premiilor eCommerce) Cel mai Important Eveniment de Comert Electronic. Biletele sunt puse in vanzare pe site-ul organizatorilor, iar pana pe 7 Noiembrie exista si o oferta early-bird de doar 39 EUR/bilet. continuă pe Hotnews

Lake Bell, vedeta din Its Complicated, mama pentru prima data

Bucurie pentru Lake Bell. Vedeta din filme precum Its Complicated, What Happens in Vegas sau No Strings Attached a devenit mamica pentru prima data, dupa ce a adus pe lume o fetita, in cursul.

Ashley Williams, vedeta din serialul How I Met Your Mother, pentru prima data mamica

Bucurie pentru Ashley Williams. Vedeta din serialul How I Met Your Mother a devenit mamica pentru prima data, dupa ce a adus pe lume un baietel, Gus Williams Dodson, duminica, 19 octombrie.

Rusia asista pasiva la alegerile din Ucraina, pentru prima oara de la declararea independentei

Rusia asista, pasiva, la alegerea, duminica, a unui nou Parlament al Ucrainei, constienta ca, pentru prima oara de la independenta tarii, in 1991, influenta sa s-a diminuat considerabil, in conditiile in care conflictul din est a intors ochii ucrainenilor spre Vest, scrie AFP. Este marele paradox al strategiei presedintelui Vladimir Putin in Ucraina: incercand sa stopeze influenta occidentalilor, seful statului rus, prin anexarea Crimeei si sustinerea separatistilor din regiunile Lugansk si Donetsk, a impins Kievul in bratele Vestului.

Rusia asista pasiv la alegerile din Ucraina, pentru prima oara de la declararea independentei

Rusia asista, pasiv, la alegerea, duminica, a unui nou Parlament al Ucrainei, constienta ca, pentru prima oara de la independenta tarii, in 1991, influenta sa s-a diminuat considerabil, in conditiile in care conflictul din est a intors ochii ucrainenilor spre Vest, scrie AFP.

Faze tari: Cercetatorii au identificat pentru prima data mirosul unei comete; 5 selfie-uri realizate cu cateva clipe inainte de moarte; Hai la Zoo sa mananci caprioarele!

Si-a cumparat o casa si i-a facut o poza din curte. Cand s-a uitat cu atentie a vazut ca cineva o privea de la fereastra. Noua proprietara a unei case din Marea Britanie a trait socul vietii cand a facut o poza locuintei pe care. Profa de 100 de ani nu vrea sa renunte la catedra. Se spune ca niciodata nu-i prea tarziu pentru a invata diverse lucruri. Madeline Scotto are 100 de ani si preda matematica la un liceu din Brooklyn, New York. Elevii ei o numesc.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2382 seconds )