Libnet.ro
UNICEF

16:30

Weekend cu ploi, vant puternic si descarcari electrice

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Weekend cu ploi, vant puternic si descarcari electrice

Meteorologii au emis o avertizare de ploi valabila in toata tara, duminica, intre orele 4. 00 si 23. 00, in sud si sud-est fiind anuntate averse, vant puternic si descarcari electrice, scrie Mediafax . continuă pe Wall-Street Ro

Avertizare de ploi in toata tara. Sudul, lovit de vant si descarcari electrice

Meteorologii au emis o avertizare de ploi valabila in toata tara, duminica, intre orele 4. 00 si 23. 00, in sud si sud-est fiind anuntate averse, vant puternic si descarcari electrice.

Avertizare de ploi in toata tara, vant puternic si descarcari electrice in sud si sud-est.

Meteorologii au emis o avertizare de ploi valabila in toata tara, duminica, intre orele 4. 00 si 23. 00, in sud si sud-est fiind anuntate averse, vant puternic si descarcari electrice. Potrivit informarii emise de Administratia Nationala de Meteorologie, duminica, intre orele 4. 00 si 23. 00, vor fi ploi insemnate cantitativ in toata tara. Pe parcursul zilei de duminica, aria ploilor se va extinde treptat in sudul si sud-estul tarii, unde vor fi averse, posibil insotite de scurte intensificari .

Meteorologii au emis o avertizare de ploi, valabila pana duminica la ora 23:00

Meteorologii au emis o avertizare de ploi valabila in toata tara, duminica, intre orele 4. 00 si 23. 00, in sud si sud-est fiind anuntate averse, vant puternic si descarcari electrice. Potrivit.

ANM: Avertizare de ploi, intensificari ale vantului si descarcari electrice

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis o avertizare de ploi insemnate cantitativ, relateaza sursele de presa.

Ploi, descarcari electrice si grindina in urmatoarele ore in Vrancea

Administratia Nationala de Meteorologie - Centrul Meteorologic RegionalMoldova a emis astazi o informare meteorologica valabila de la ora 15. 00 pana maine seara, la ora 23.

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )