Libnet.ro
UNICEF

00:08

Weekend-ul celui mai mare eveniment de sport de masa din Romania: Maratonul a crescut de 14 ori in opt ani

Adevărul Adevărul,
Weekend-ul celui mai mare eveniment de sport de masa din Romania: Maratonul a crescut de 14 ori in opt ani

Valeria Racila van Groningen, omul care a pus Bucurestiul intr-o companie selecta, alaturi de orase precum Boston, New York, Londra sau Paris povesteste cum a trecut de la sub 1. 000 de alergatori in 2008 la peste 14. 000, cat sunt asteptati in acest weekend in Piata Constitutiei. continuă pe Adevărul

Cretu, Visa: Cash-ul, cel mai mare aliat al economiei subterane. Cum reducem evaziunea prin digitalizare

Numerarul este cel mai important aliat al economiei subterane, spune Catalin Cretu, director general Visa. Cu cat mai putin cash, cu atat mai putina evaziune, continua Dragos Doros, presedinte ANAF. Asadar, digitalizarea.

Cea mai mare banca de creier din lume: Peste 9.000 de mostre au trecut prin aceasta institutie (FOTO)

Harvard Brain Tissue Resource Center HBTRC) este numele celui mai mari depozit de creier uman din lume, prin acest institut trecand peste 9. 000 de de mostre de la fondare in 1987 si pana in.

FMI: Romania va avea cea mai mare crestere economica din Europa, in 2016 si 2017

Fondul Monetar International FMI) a revizuit, in crestere pana la 5% estimarile privind evolutia economiei romanesti in acest an, de la 4,2% cat prognoza in luna aprilie, potrivit celui mai nou raport World Economic Outlook, publicat marti de institutia financiara internationala, citat de Agerpres.

Ce puteti vedea la Comedy Cluj 2016, cel mai mare festival de comedie din Romania: filme in premiera si productiile romanesti din ultimul an

O noua editie a Comedy Cluj, cel mai mare festival de comedie din Romania, incepe vineri, 21 octombrie, cu cel mai iubit film din Noua Zeelanda, Hunt for the Wilderpeople. Pelicula a castigat deja opt premii la festivaluri internationale, din care sase sunt Premiul Publicului.

Raport FMI: in 2016 si 2017, Romania va inregistra cea mai mare crestere economica din Europa

Romania va inregistra, anul acesta, cea mai mare crestere economica din Europa, potrivit estimarilor Fondului Monetar International FMI).

Cum au construit comunistii cea mai mare scoala din Focsani in jumatate de an. Secretul: munca in trei schimburi

In anul 1964, in Focsani avea sa fie data in folosinta cea mai mare unitate de invatamant, care gazduieste si astazi peste 1. 000 de elevi.

A avut loc cea mai mare conferinta din industria serviciilor pentru afaceri

Pana in 2020 sectorul de business services va reprezenta 4-5% din PIB-ul Romaniei .

Robbie Williams, acuzat de rasism fata de rusi din cauza celui mai nou videoclip, in care joaca rolul unui oligarh si face rime insolite. Reactia artistului VIDEO

Robbie Williams 42 de ani) a fost acuzat de rasism de fanii si o parte a presei din Rusia, un cotidian sustinand chiar ca starul britanic nu va mai concerta niciodata in aceasta tara, toate acestea din cauza noului single, Party Like A Russian.

Cea mai mare iesire in strada a anului! Milioane de romani VOR asta

Bucurestiul se pregateste pentru cel mai numeros miting din ultima vreme. Motivul nu o reprezinta nici pensiile nici salariile si nici macar lupta anti-coruptie. in ultimii ani, miscarea unionista a scos din ce in ce mai multi oameni in strada, pe ambele maluri ale Prutului, cerand masuri concrete pentru viitoarea unire cu Republica Moldova.

Tabloul unui pictor roman s-a vandul la Londra pentru 9 milioane de dolari: Aceasta este cea mai mare suma pentru o opera de arta a unui artist roman in viata

Tabloul intitulat Nickelodeon realizat in 2008 de Adrian Ghenie, cotat ca fiind cel mai bun pictor roman contemporan, a fost scos la vanzare de casa de licitatii Christie's in.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,23 seconds )