Libnet.ro
UNICEF

01:05

WikiLeaks: Daniel Craig a primit 5 mil. de dolari pentru a vorbi la un telefon mobil intr-un film James Bond

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
WikiLeaks: Daniel Craig a primit 5 mil. de dolari pentru a vorbi la un telefon mobil intr-un film James Bond

Actorul britanic Daniel Craig a primit un onorariu de 5 milioane de dolari pentru a vorbi la un model de telefon mobil al Sony, intr-unul dintre filmele lansate in franciza cinematografica James Bond, potrivit unor informatii aparute in. continuă pe Wall-Street Ro

Un miliard de dolari pentru securitatea in Europa de Est

Departamentul American al Apararii va cheltui un miliard de dolari pentru consolidarea securitatii in spatiul aliat din Europa de Est, scrie Radu Tudor pe blogul sau. Potrivit unui document al Pentagonului,.

Start-up in care co-fondator este si un roman a primit o investitie de 25 mil. dolari

Spring , start-up vechi de 8 luni in care co-fondator este si romanul Octavian Costache ex Google), a primit recent o investitie de 25 de milioane de dolari, devenind astfel unul dintre cele mai mari mall-uri mobile.

Comisia Europeana aproba ajutor de 38 mil. euro pentru salvarea CE Hunedoara

Comisia Europeana CE) a aprobat temporar un ajutor in valoare de circa 38 milioane de euro pentru salvarea Complexului Energetic Hunedoara, detinut de Ministerul Energiei, informeaza Mediafax .

10.000 dolari pentru fiecare gol de la Copa America, in contul unei actiuni caritabile

Fiecare gol marcat si fiecare penalty aparat la Copa America 2015 va aduce cate 10. 000 dolari in contul unei actiuni caritabile, conform unui acord semnat marti la Vatican de Confederatia sud-americana de fotbal.

Contracte de peste 175 miliarde de dolari pentru relansarea Egiptului

Drumul catre relansare al Egiptului, va fi dificil si costisitor, a declarat, recent, presedintele Egiptului Abdel-Fattah el-Sissi, in cadrul Conferintei pentru Dezvoltarea Economica a Egiptului din luna martie, care a reunit 22 de sefi de stat si 3500 delegati.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2008 seconds )