Libnet.ro
UNICEF

06:00

Wimbledon 2015. Petra Kvitova a pierdut, Simona Halep o depaseste, e pe locul 3 in clasamentul WTA

Adevărul Adevărul,
Wimbledon 2015. Petra Kvitova a pierdut, Simona Halep o depaseste, e pe locul 3 in clasamentul WTA

Jucatoarea ceha Petra Kvitova, cap de serie numarul doi si detinatoarea trofeului, a fost eliminata, sambata, in turul trei, de sportiva sarba Jelena Jankovici, a 28-a favorita, scor 3-6, 7-5, 6-4. continuă pe Adevărul

LIVE Wimbledon: Monica Niculescu o poate razbuna pe Simona Halep (dupa ora 18:00)

Monica Niculescu evolueaza, joi, in turul 2 la Wimbledon contra slovacei Jana Cepelova, jucatoarea care in runda inaugurala a furnizat surpriza si a eliminat-o pe Simona Halep.

LIVE Wimbledon: Monica Niculescu o poate razbuna pe Simona Halep (dupa ora 17:00)

Monica Niculescu evolueaza, joi, in turul 2 la Wimbledon contra slovacei Jana Cepelova, jucatoarea care in runda inaugurala a furnizat surpriza si a eliminat-o pe Simona Halep.

Wimbledon: Petra Kvitova (campioana en-titre) a fost eliminata in turul trei

Petra Kvitova campioana en-titre a competitiei) a fost eliminata in turul trei de la Wimbledon, jucatoare din Cehia fiind invinsa de Jelena Jankovic. Partida de pe Arena Centrala a durat doua ore, iar Jankovic s-a impus in trei seturi, scor 3-6, 7-5, 6-4.

Turneul de la Wimbledon: Petra Kvitova, detinatoarea trofeului, eliminata in turul trei

Jucatoarea ceha Petra Kvitova, cap de serie numarul doi si detinatoarea trofeului, a fost eliminata, sambata, in turul trei, de sportiva sarba Jelena Jankovici, a 28-a favorita. Meciul s-a incheiat cu.

Textul care o va infuria la culme pe Simona Halep

Am inteles ca trebuie sa ne simtim vinovati pentru ca ea a pierdut in primul tur la Wimbledon, iar asta nu ne-a bucurat, scrie Cristian Geambasu, pe gsp. ro. Simona Halep raspunde taios criticilor dupa.

Monica Niculescu a razbunat-o pe Simona Halep si obtine cel mai bun rezultat la Wimbledon

Jucatoarea Monica Niculescu s-a calificat, joi, in turul 3 la Wimbledon dupa o victorie in doua seturi la Jana Cepelova din Slovacia, sportiva care in primul tur a reusit surpriza si a eliminat-o pe Simona Halep, a 3-a favorita a turneului.

Simona Halep a revenit in iarba la Wimbledon. Nici la dublu n-a reusit nimic

Desi eliminata prematur din concursul feminin de simplu de la Wimbledon, Simona Halep si-a incercat fara prea mult succes sansa in competitia de dublu de laAll England Tennis Crocket Club.

Simona Halep a revenit in iarba la Wimbledon

Desi eliminata prematur din concursul feminin de simplu de la Wimbledon, Simona Halep nu a iesit complet din competitia gazduita de All England Tennis Crocket Club.

Turneul de la Wimbledon: Simona Halep revine pe iarba in proba de dublu

Simona Halep revine joi pe iarba de la Wimbledon, in proba de dublu, dupa ce a fost eliminata in primul tur, in proba de simplu. Simona Halep va face pereche cu Elena Bogdan, iar ambele vor juca impotriva Flavia.

Pe ce loc va ajunge Simona Halep dupa Wimbledon

Eliminata inca din primul tur, dupa ce in 2014 ajungea sa dispute faza semifinalelor, Simona Halep ramane la mana rezultatelor pentru pozitia sa in clasamentul mondial dupa turneul de la Wimbledon din acest an. Intrebarea este pana unde va cobori Halep, daca va fi vorba de o coborare.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2313 seconds )