Libnet.ro
UNICEF

08:00

Textul care o va infuria la culme pe Simona Halep

Antena3 Antena3,
Textul care o va infuria la culme pe Simona Halep

Am inteles ca trebuie sa ne simtim vinovati pentru ca ea a pierdut in primul tur la Wimbledon, iar asta nu ne-a bucurat, scrie Cristian Geambasu, pe gsp. ro. Simona Halep raspunde taios criticilor dupa. continuă pe Antena3

Simona Halep: Emotional, nu am fost acolo, nu am reusit sa ma descurc. Nu trebuie insa sa explic nimanui ce fac

Semifinalista in 2014, Simona Halep a oferit surpriza zilei de marti in turneul de la Wimbledon, dupa ce a fost eliminata de Jana Cepelova, locul 106 WTA. Emotional, nu am fost acolo, nu am reusit sa ma descurc. Am destula putere sa merg inainte, insa nu trebuie sa explic nimanui ceea ce fac, a precizat Simona dupa infrangere.

Cinci lucruri pe care trebuie sa le stiti despre Simona Halep

Simona Halep este una dintre cele mai apreciate jucatoare din circuitul profesionist de tenis, iar interesul jurnalistilor straini este, de asemenea, ridicat, scrie ziare. com. Craig Bennett a publicat pe portalul.

Wimbledon: Simona Halep paraseste competitia in primul tur, invinsa de locul 106 WTA - Fara incredere

Tensionata, apasata, fara incredere in tenisul sau. Asa a parut Simona Halep in meciul cu Jana Cepelova, locul 106 WTA. Cu capul plecat in multe momente - atitudine de om resemnat, Simona a parasit turneul londonez inca din primul tur competitie unde anul trecut atingea faza semifinalelor), aceasta fiind una din cele mai mari surprize de la Londra. Timp de doua ore si 14 minute atat a durat meciul), Halep a alternat incredibil momentele in care aducea aminte de jucatoarea agresiva, dominatoare, cu cele in care parea obligata sa stea pe teren si sa incaseze precum un pugilist. A venit momentul pentru un nou inceput, dar ce inseamna acest lucru pentru Simona?.

Simona Halep, ghinion in cariera din cauza norocului in dragoste?

Simona Halep ar avea ghinion in cariera din cauza norocului in dragoste, daca e sa judecam dupa rezultatele slabe pe care le-a obtinut la recentele meciuri de la Wimbledon.

Simona Halep la Wimbledon: s-a stabilit ora la care Simona va debuta pe iarba londoneza

Simona Halep va juca pe terenul numarul 1 contra slovacei Jana Cepelova in primul tur al Grand Slamului de la Londra.

Simona Halep, eliminata si la dublu, la Wimbledon

Perechea Elena Bogdan/Simona Halep a ratat, joi, calificarea in turul doi al probei de dublu feminin de la Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului, informeaza site-ul oficial al competitiei, scrie.

Monica Niculescu a razbunat-o pe Simona Halep si obtine cel mai bun rezultat la Wimbledon

Jucatoarea Monica Niculescu s-a calificat, joi, in turul 3 la Wimbledon dupa o victorie in doua seturi la Jana Cepelova din Slovacia, sportiva care in primul tur a reusit surpriza si a eliminat-o pe Simona Halep, a 3-a favorita a turneului.

Simona Halep si Elena Bogdan, eliminate in primul tur al probei de dublu feminin de la Wimbledon

Perechea Elena Bogdan/Simona Halep a fost eliminata, joi, din primul tur al probei de dublu feminin de la Wimbledon, informeaza site-ul oficial al competitiei, potrivit Mediafax. Cuplul a ratat calificarea in turul.

Veste trista de la Wimbledon: Simona Halep, ELIMINATA si la proba de dublu

Perechea Elena Bogdan/Simona Halep a ratat, joi, calificarea in turul doi al probei de dublu feminin de la Wimbledon.

LIVE Wimbledon: Monica Niculescu o poate razbuna pe Simona Halep (dupa ora 18:00)

Monica Niculescu evolueaza, joi, in turul 2 la Wimbledon contra slovacei Jana Cepelova, jucatoarea care in runda inaugurala a furnizat surpriza si a eliminat-o pe Simona Halep.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,243 seconds )