Libnet.ro
UNICEF

10:30

Wimbledon: Irina Begu, in turul doi. Drum liber spre un duel cu Sarapova

România Liberă România Liberă,
Wimbledon: Irina Begu, in turul doi. Drum liber spre un duel cu Sarapova

Irina-Camelia Begu, cap de serie numarul 29, are un traseu usor spre un duel cu Maria Sarapova chiar din turul al treilea, dupa ce a eliminat-o pe una dintre tinerele sperante ale tenisului rusesc. continuă pe România Liberă

Wimbledon: Irina Begu si Alexandra Dulgheru evolueaza luni in prima zi

Organizatorii de la Wimbledon au anuntat programul primei zile de competitie, una in care vor intra pe teren doua dintre cele cinci jucatoare din Romania aflate pe tabloul principal de simplu.

Wimbledon: Monica Niculescu, in turul doi, dupa ce a invins-o pe Monica Puig

Jucatoarea de tenis Monica Niculescu, locul 48 WTA, s-a calificat, marti, in turul doi al turneului de la Wimbledon, dupa ce a invins-o in runda inaugurala, cu scorul de 5-7, 6-3, 6-1, dupa o ora si 57 de minute, pe Monica Puig Puerto Rico), pozitia 91 in ierarhia mondiala.

Irina Begu merge in turul 2 la Wimbledon

Irtina Begu s-a calificat luni seara in turul 2 de la Wimbledon, dupa ce a trecut in primul tur de Daria Gavrilova, cu 7-6 7-6) 6-1.

Irina Begu o iNVINGE pe rusoaica Daria Gavrilova si SE CALIFICA in turul doi de la Wimbledon

Jucatoarea Irina-Camelia Begu, locul 31 WTA si cap de serie numarul 29, a invins-o, luni, cu scorul de 7-6 6), 6-1, pe sportiva rusa Daria Gavrilova, locul 39 WTA, si s-a calificat in turul doi al turneului de.

Andreea Mitu rateaza calificarea in turul doi la Wimbledon

Jucatoarea de tenis Andreea Mitu, locul 71 WTA, a ratat, marti, calificarea in turul doi la Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului, informeaza site-ul oficial al competitiei. Mitu a fost invinsa, in.

Monica Niculescu, in turul doi la Wimbledon

Jucatoarea de tenis Monica Niculescu, locul 48 WTA, s-a calificat, marti, in turul doi al turneului de la Wimbledon, faza in care ar putea sa o intalneasca pe Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie.

Wimbledon: Roger Federer, calificare lejera in turul doi - Nadal, debut solid pe iarba londoneza

Roger Federer cap de serie numarul doi si castigator de sapte ori al turneului) s-a calificat, marti, in turul doi de la Wimbledon. Elvetianul a pierdut doar sapte game-uri in fata lui Damir D382;umhur 6-1, 6-3, 6-3), partida de pe Arena Centrala incheindu-se dupa doar o ora si 7 minute. In aceeasi faza a competitiei a ajuns si Rafael Nadal: 6-4, 6-2, 6-4 cu Thomaz Bellucci.

Republica Moldova: Duminica are loc turul doi al alegerilor locale. Lupta este stransa intre fostul primar Dorin Chirtoaca si socialista Zinaida Greceanii (VIDEO)

Cetatenii Republicii Moldova ies astazi la vot in turul doi al alegerilor locale, informeaza B1 TV. Cursa cea mai urmarita este aceea pentru functia de primar general al capitalei, unde se confrunta fostul.

Prima victorie romaneasca la Wimbledon: Florin Mergea e in turul doi la dublu. Cand si cu cine joaca Tecau

Editia din acest an a turneului n-a inceput bine pentru romani, cu Hanescu, Ungur si Copil eliminati in calificari. Apoi, a venit esecul categoric inregistrat de Dulgheru, la simplu feminin, insa Florin Mergea a mai redresat situatia.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )