Libnet.ro
UNICEF

01:06

Wimbledon: Monica Niculescu eliminata in turul doi al probei de dublu

România Liberă România Liberă,
Wimbledon: Monica Niculescu eliminata in turul doi al probei de dublu

Monica Niculescu a jucat sambata si la simplu la Wimbledon, ea calificandu-se in optimi, dupa ce a invins-o pe sportiva ceha Kristyna Pliskova, scor 6-3, 7-5. continuă pe România Liberă

Wimbledon: Monica Niculescu s-a calificat in turul doi la dublu

Perechea Monica Niculescu/Olga Savciuk Romania/Ucraina) s-a calificat, miercuri, in al doilea tur la Wimbledon, al treilea Grand Slam al anului. Monica Niculescu si Olga Savciuk le-au invins in runda inaugurala pe surorile gemene Pliskova, Karolina si Kristyna, din Cehia, scor 2-6, 6-4, 6-4, dupa o ora si 35 de minute.

GAME cu GAME Wimbledon: Monica Niculescu in turul 2

Monica Niculescu a evoluat, joi, in turul 2 la Wimbledon contra slovacei Jana Cepelova, jucatoarea care in runda inaugurala a furnizat surpriza si a eliminat-o pe Simona Halep.

Wimbledon: Monica Niculescu si-a aflat adversara din turul al treilea

Monica Niculescu, locul 48 WTA, o va intalni, sambata, pe Kristyna Pliskova, 134 WTA, din Cehia, in turul al treilea la Wimbledon. Meciul dintre cele doua va avea loc sambata.

Wimbledon: Monica Niculescu o invinge pe Jana Cepelova si se califica in turul trei

Jucatoarea romana de tenis Monica Niculescu, locul 48 WTA, s-a calificat in premiera in turul al treilea al turneului de Grand Slam de la Wimbledon, dupa ce a invins-o, joi, cu scorul de 6-3, 6-3, pe sportiva slovaca Jana Cepelova, locul 106 WTA.

LIVE Wimbledon: Monica Niculescu o poate razbuna pe Simona Halep (dupa ora 18:00)

Monica Niculescu evolueaza, joi, in turul 2 la Wimbledon contra slovacei Jana Cepelova, jucatoarea care in runda inaugurala a furnizat surpriza si a eliminat-o pe Simona Halep.

LIVE Wimbledon: Monica Niculescu o poate razbuna pe Simona Halep (dupa ora 17:00)

Monica Niculescu evolueaza, joi, in turul 2 la Wimbledon contra slovacei Jana Cepelova, jucatoarea care in runda inaugurala a furnizat surpriza si a eliminat-o pe Simona Halep.

Wimbledon: Monica Niculescu joaca, joi, cu Jana Cepelova. Halep asteapta razbunarea

Monica Niculescu, 48 WTA, o intalneste, joi, in turul al doilea al turneului de la Wimbledon, pe slovaca Jana Cepelova, 106 WTA, jucatoare care a eliminat-o in runda precedenta pe Simona Halep, a treia favorita.

Turneul de la Wimbledon: Monica Niculescu s-a calificat in optimile finalei, dupa ce a invins-o pe Kristyna Pliskova

Monica Niculescu48 WTA) s-a calificat in optimile de finala de la Wimbledon, dupa ce a invins-o pe Kristyna Pliskova locul 134 WTA), cu 6-3, 7-5, dupa o ora si 42 de minute, informeaza Adevarul.

Perechea Monica Niculescu/Olga Savciuk s-a calificat in turul doi la dublu, la Wimbledon

Perechea Monica Niculescu /Olga Savciuk Romania/Ucraina) s-a calificat in turul doi al probei de dublu, de la Wimbledon, informeaza Mediafax. Cele doua le-au invins in primul tur pe gemenele Pliskova, Karolina.

Monica Niculescu, in turul al treilea la Wimbledon, dupa ce a invins-o pe Jana Cepelova

Jucatoarea romana de tenis Monica Niculescu a invins-o pe Jana Cepelova Slovacia), cu 6-3, 6-3, joi, si s-a calificat in premiera in turul al treilea al turneului pe iarba de la Wimbledon, al treilea de Mare.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2012 seconds )