Libnet.ro
UNICEF

13:00

Windows 10 aduce asistentul personal Cortana pe desktop [LIVE]

Playtech Playtech,
Windows 10 aduce asistentul personal Cortana pe desktop [LIVE]

Windows 10 a fost anuntat oficial in urma cu cateva luni dar, in aceasta seara, Microsoft va dezvalui pe larg noile functionalitati ale mult-asteptatului sistem de operare. Va fi Windows 10 revolutia la care speram? Windows 10 LIVE TEXT 19:01: A inceput evenimentul Este minunat ca suntem din nou impreuna, si sa vorbim din []. continuă pe Playtech

Windows 10 Microsoft trece de la realitatea virtuala la holograme [LIVE]

Windows 10 a fost anuntat oficial in urma cu cateva luni dar, in aceasta seara, Microsoft va dezvalui pe larg noile functionalitati ale mult-asteptatului sistem de operare. Va fi Windows 10 revolutia la care speram? Windows 10 LIVE TEXT 19:01: A inceput evenimentul Este minunat ca suntem din nou impreuna, si sa vorbim din [].

Windows 10 Microsoft ofera toate detaliile despre noul sistem [LIVE]

Windows 10 a fost anuntat oficial in urma cu cateva luni dar, in aceasta seara, Microsoft va dezvalui pe larg noile functionalitati ale mult-asteptatului sistem de operare. Va fi Windows 10 revolutia la care speram? Cu toate ca detaliile pe care le-am aflat pana acum fie din surse oficiale, fie din zvonuri) par sa indice [].

Microsoft dezvaluie toate detaliile despre Windows 10. Ce trebuie sa stii despre noul sistem de operare

Windows 10 a fost anuntat oficial in urma cu cateva luni dar, in aceasta seara, Microsoft va dezvalui pe larg noile functionalitati ale mult-asteptatului sistem de operare. Va fi Windows 10 revolutia la care speram?.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )