Libnet.ro
UNICEF

05:00

Windows 10, un sistem de operare pentru toate dispozitivele

Playtech Playtech,
Windows 10, un sistem de operare pentru toate dispozitivele

Microsoft a lansat in aceasta seara noul sau sistem de operare, care se va numi Windows 10, desi toata lumea se astepta ca acesta sa se numeasca Windows 9. Terry Myerson, seful Windows, a deschis seara spunand ca 1,5 miliarde de oameni folosesc Windows astazi. Windows a ajuns la o limita si e timpul pentru unul nou. Noul nostru Windows trebuie construit dupa o gandire mobile first, cloud first, a declarat Myerson. Windows 10 va rula pe toate dispozitivele companiei, []. continuă pe Playtech

Windows 10 sistemul dintre desktop si touchscreen

Microsoft a prezentat in aceasta seara o versiune initiala pentru Windows 10, noul sau sistem de operare. Cea mai importanta caracteristica este combinarea elementelor de Windows 7 cu cele de Windows 8, pentru o experienta comuna intre touch si desktop, cu specificatii speciale pentru fiecare. Windows 10 va rula pe toate dispozitivele companiei, daca veti dori, de la calculatoare la telefoane. Practic, o aplicatie facuta pe un sistem de operare poate rula pe mai multe dispozitive. Acestea vor fi disponibile [].

LIVE TEXT Windows 10 aduce din caracteristicile pierdute de Windows 7. Va functiona pe toate dispozitivele

Windows 10 va fi prezentat oficial in aceasta seara de catre Microsoft. Este o versiune care se va dovedi foarte importanta pentru viitorul Windows.

Windows 10 va fi disponibil abia din 2015

Windows 10 a fost prezentat oficial de Microsoft in aceasta seara. Pana la anul insa nu vedem noua versiune. Microsoft a prezentat Windows 10 in San Francisco, a detaliat cum acesta reprezinta o fuziune intre vechea filosofie a sistemelor de operare si ceea ce a implementat odata cu Windows 8, iar din 2015 ne vom putea bucura de noul Windows. La conferinta Build din aprilie 2015, Microsoft va detalia functionalitatile pentru utilizatorii obisnuiti din Windows 10, in seara aceasta rezumandu-se [].

FOTO Ce noutati are Windows 10 - toate detaliile disponibile

Microsoft a lansat in aceasta seara noul sau sistem de operare, care se va numi Windows 10, desi toata lumea se astepta ca acesta sa se numeasca Windows 9.

LIVE Lansare Windows 10 Acesta e noul Windows de la Microsoft

Windows 10 este noul Windows lansat de Microsof. Nu se va numi Windows 9, ci Windows 10 si va fi pentru toate sistemele folosite inprezent. Windows 10 a fostconfirmat oficial in aceasta seara. De la ora 20. 00 ora Romaniei) Microsoft va prezenta in San Francisco toate noutatile incluse in Windows 10. Noua versiune nu va fi radical schimbata fata de restul,dar Microsoft va oferi o integrare mai buna intre vechiul mediu desktop si cel Modern din Windows 8. Evenimentul Microsoft [].

Microsoft a prezentat Windows 10

Windows 10 este noul Windows prezentatde Microsoft. Nu se va numi Windows 9, cum s-a vehiculat, ci Windows 10 si va fi pentru toate tipurile de sisteme de calcul folosite inprezent. Windows 10 a fost prezentat in aceasta seara la San Francisco de catre Microsoft. Noua versiune nu este radical schimbata fata de restul, ci integreaza acele noutati aduse de Windows 8 cu cele disponibile in vechile versiuni. Practic, Windows 10 este versiunea care sa aduca toate metodele de input [].

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )