Libnet.ro
UNICEF

05:30

Wizz Air, unul dintre cei mai mari jucatori low-cost de pe piata romaneasca, angajeaza insotitori de zbor. Profilul candidatului ideal

Adevărul Adevărul,
Wizz Air, unul dintre cei mai mari jucatori low-cost de pe piata romaneasca, angajeaza insotitori de zbor. Profilul candidatului ideal

Compania Wiiz Air a anuntat ca recruteaza insotitori de zbor pentru Bucuresti, Cluj, Craiova, Iasi, Timisoara si Targu Mures. continuă pe Adevărul

10 lectii de aur in cresterea copiilor, predate de unul dintre cei mai mari pedagogi din istorie

Anton Makarenko, un pedagog extrem de apreciat si unul dintre pionierii educatiei moderne, a formulat cele mai importante aspecte de care parintii trebuie sa tina cont pentru ca micutii lor sa devina adulti responsabili si fericiti.

Vladimir Pribylovsky, unul dintre cei mai cunoscuti critici ai lui Putin, a fost gasit mort in casa sa din Moscova

Analistul politic si scriitorul rus Vladimir Pribylovsky, unul dintre cei mai cunoscuti critici ai presedintelui rus Vladimir Putin, a fost gasit mort miercuri dimineata in apartamentul sau din Moscova, relateaza The Interpreter, citand agentia de presa oficiala a Rusiei, TASS.

Premiati de NASA: cinci elevi romani au luat locul I la una dintre cele mai mari competitii

Cinci elevi clujeni au triumfat in finala Competitiei Europene de Robotica Spatiala. Concursul a fost organizat in colaborare cu NASA. Modelul creat de ei a luat Premiul I la categoria de varsta 11-13 ani. Emotii au si colegii lor mai mari, care vor participa peste doua saptamani la finala unui concurs de astronomie. Robotul construit [].

Carmen Neagu a fost desemnata CEO al Grupului EnergoBit

Consiliul de Administratie al EnergoBit, unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata energiei electrice, anunta nmumirea lui Carmen Neagu in functia de CEO al Grupului EnergoBit, incepand cu 1 februarie 2016, potrivit unui comunicat de presa al companiei.

Anuntul neasteptat facut de Vodafone

Operatorul de telefonie mobila Vodafone, unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata locala de comunicatii, l-a numit in functia de director director comercial pe segmentul business enterprise business.

Meci uluitor intre Judd Trump si Neil Robertson la Masters. Unul dintre cele mai spectaculoase din istoria turneului

Meci decis in joc decisiv, vineri dupa-amiaza, in sferturile de finala la Masters intre doi stangaci redutabili, englezul Judd Trump si australianul Neil Robertson.

Wizz Air a transportat 4,5 milioane pasageri de la aeroporturile din Romania

Compania low-cost Wizz Air a transportat anul trecut 4,5 milioane de pasageri de la si catre aeroporturile din Romania, cu aproape 16% mai multi fata de cei 3,9 milioane de pasageri din 2014, potrivit unui comunicat remis redactiei.

Sculptorul din Baragan care i-a ridicat statuie lui Mihai Eminescu la Sorbona

Romanii sarbatoresc astazi 166 de ani de la nasterea poetului national. Mihai Eminescu, poetul-nepereche al neamului romanesc, este slavit si in orasul de pe malul Borcei. Unul dintre cei mai mari sculptori romani, Ion Vlad, cunoscut in strainatate ca Brancusi din Baragan, a realizat un bust al poetului ce se afla amplasat in curtea liceului teoretic Mihai Eminescu.

LOTO. LOTO 6/49. Unul dintre castigatorii la Loto 6/49 si-a ridicat premiul. Mesajul lui pentru ceilalti aspiranti la castig

LOTO6/49 Unul dintre castigatorii premiului de peste 16 milioane de lei la Loto 6/49, un barbat de aproximativ 50 de ani, si-a ridicat cecul de la Loterie, acesta spunand ca a ales biletul norocos in.

Unul dintre castigatorii la Loto 6/49 si-a ridicat premiul. Mesajul lui pentru ceilalti aspiranti la castig

LOTO6/49 Unul dintre castigatorii premiului de peste 16 milioane de lei la Loto 6/49, un barbat de aproximativ 50 de ani, si-a ridicat cecul de la Loterie, acesta spunand ca a ales biletul norocos in.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,24 seconds )