Libnet.ro
UNICEF

07:30

Vladimir Pribylovsky, unul dintre cei mai cunoscuti critici ai lui Putin, a fost gasit mort in casa sa din Moscova

Adevărul Adevărul,
Vladimir Pribylovsky, unul dintre cei mai cunoscuti critici ai lui Putin, a fost gasit mort in casa sa din Moscova

Analistul politic si scriitorul rus Vladimir Pribylovsky, unul dintre cei mai cunoscuti critici ai presedintelui rus Vladimir Putin, a fost gasit mort miercuri dimineata in apartamentul sau din Moscova, relateaza The Interpreter, citand agentia de presa oficiala a Rusiei, TASS. continuă pe Adevărul

10 lectii de aur in cresterea copiilor, predate de unul dintre cei mai mari pedagogi din istorie

Anton Makarenko, un pedagog extrem de apreciat si unul dintre pionierii educatiei moderne, a formulat cele mai importante aspecte de care parintii trebuie sa tina cont pentru ca micutii lor sa devina adulti responsabili si fericiti.

A murit unul dintre cei mai apreciati artisti plastici galateni ai ultimei jumatati de secol

Pictorul Gheorghe Suciu avea 72 de ani si a fost, peste patru decenii, profesor la mai multe scoli din Galati. Cumva neobisnuit pentru un pictor, Gheorghe Suciu a scos si doua volume de poezie si unul de proza memorialistica), foarte apreciate de specialisti.

A murit profesorul Sergiu Arfire, unul dintre cei mai apreciati dascali vranceni

Profesorul de geografie avea 83 de ani si s-a stins din viata luni seara, in urma unui infart. Sergiu Arfire va fi inmormantat joi.

Mesajul caricaturistului Costel Patrascan pentru romani: Schimbarea este in noi, dar mai ales in fapte

Costel Patrascan este unul dintre cei mai cunoscuti caricaturisti din tara, cu numeroase premii nationale si internationale.

Mircea Cartarescu a refuzat unul dintre cele mai importante premii de poezie din tara. Anul trecut, acelasi eveniment a generat un scandal de proportii

Scriitorul Mircea Cartarescu a refuzat nominalizarea la unul dintre cele mai importante premii de poezie din tara. Acelasi eveniment a starnit un scandal de proportii in lumea scriitoriceasca anul trecut, fiind contestat castigatorul. Cartarescu a mai fost nominalizat la acelasi premiu si anii trecuti.

Sfaturile romanului cu cea mai inalta functie in advertisingul global

Adrian Botan este unul dintre cei mai talentati directori de creatie din publicitatea romaneasca. Lucreaza de 19 ani la McCann Bucuresti, cea mai premiata agentie locala la nivel international, iar din 2014 este global executive creative director pentru brandul Nestle in cadrul retelei McCann.

LOTO. LOTO 6/49. Unul dintre castigatorii la Loto 6/49 si-a ridicat premiul. Mesajul lui pentru ceilalti aspiranti la castig

LOTO6/49 Unul dintre castigatorii premiului de peste 16 milioane de lei la Loto 6/49, un barbat de aproximativ 50 de ani, si-a ridicat cecul de la Loterie, acesta spunand ca a ales biletul norocos in.

Unul dintre castigatorii la Loto 6/49 si-a ridicat premiul. Mesajul lui pentru ceilalti aspiranti la castig

LOTO6/49 Unul dintre castigatorii premiului de peste 16 milioane de lei la Loto 6/49, un barbat de aproximativ 50 de ani, si-a ridicat cecul de la Loterie, acesta spunand ca a ales biletul norocos in.

Barack Obama l-a sunat pe Vladimir Putin. Pe ce s-a axat discutia dintre cei doi lideri mondiali

Presedintele american Barack Obama a purtat o convorbire telefonica miercuri cu omologul sau rus Vladimir Putin in legatura cu cautarea unei solutii diplomatice in Siria si situatia din estul Ucrainei.

Au inceput Zilele Eminescu la Botosani. Este unul dintre cele mai importante evenimente culturale dedicate poetului Mihai Eminescu

Astazi, 13 ianuarie,au debutat la Botosani Zilele Eminescu, poate cel mai important eveniment cultural national dedicat marelui poet. Activitatile din cadrul Zilelor Eminescu se vor intinde pe durata a trei zile, culminand cu acordarea premiului national de poezie Mihai Eminescu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2322 seconds )