Libnet.ro
UNICEF

09:30

A murit unul dintre cei mai apreciati artisti plastici galateni ai ultimei jumatati de secol

Adevărul Adevărul,
A murit unul dintre cei mai apreciati artisti plastici galateni ai ultimei jumatati de secol

Pictorul Gheorghe Suciu avea 72 de ani si a fost, peste patru decenii, profesor la mai multe scoli din Galati. Cumva neobisnuit pentru un pictor, Gheorghe Suciu a scos si doua volume de poezie si unul de proza memorialistica), foarte apreciate de specialisti. continuă pe Adevărul

A murit profesorul Sergiu Arfire, unul dintre cei mai apreciati dascali vranceni

Profesorul de geografie avea 83 de ani si s-a stins din viata luni seara, in urma unui infart. Sergiu Arfire va fi inmormantat joi.

Mircea Cartarescu a refuzat unul dintre cele mai importante premii de poezie din tara. Anul trecut, acelasi eveniment a generat un scandal de proportii

Scriitorul Mircea Cartarescu a refuzat nominalizarea la unul dintre cele mai importante premii de poezie din tara. Acelasi eveniment a starnit un scandal de proportii in lumea scriitoriceasca anul trecut, fiind contestat castigatorul. Cartarescu a mai fost nominalizat la acelasi premiu si anii trecuti.

Sfaturile romanului cu cea mai inalta functie in advertisingul global

Adrian Botan este unul dintre cei mai talentati directori de creatie din publicitatea romaneasca. Lucreaza de 19 ani la McCann Bucuresti, cea mai premiata agentie locala la nivel international, iar din 2014 este global executive creative director pentru brandul Nestle in cadrul retelei McCann.

Adrian Botan, creativul roman cu cea mai inalta functie in advertisingul global: Nu fiti egoisti! Succesul vine in echipa

Adrian Botan este unul dintre cei mai talentati director de creatie din publicitatea romaneasca. Lucreaza de 19 ani la McCann Bucuresti, cea mai premiata agentie locala la nivel international, iar din 2014 este global executive creative director pentru.

Mesajul caricaturistului Costel Patrascan pentru romani: Schimbarea este in noi, dar mai ales in fapte

Costel Patrascan este unul dintre cei mai cunoscuti caricaturisti din tara, cu numeroase premii nationale si internationale.

Cum au pierdut cei mai bogati oameni din lume 195 de miliarde de dolari saptamana trecuta

Cei mai bogati 400 de oameni din lume au pierdut aproape 195 de miliarde de dolari in saptamana ce a trecut, din cauza vestilor economice proaste din China si a preturilor mici ale petrolului. Potrivit Bloomberg Billionaires Index, 47 de miliardari au pierdut cel putin cate un miliard in timpul acestei perioade, cea mai proasta pentru bursele din SUA din 2011 si pana acum.

Unul dintre cei mai mari vulcani din Rusia a erupt din nou

Vulcanul Shiveluch din regiunea rusa Kamchatka a erupt din nou, duminica si da semne ca este din ce in ce mai activ, scrie agentia rusa Sputnik. Vulcanul s-a activat duminica si a eliberat o.

Erorile pe care le fac in trafic pana si cei mai experimentati soferi. Si cele mai simple semne de circulatie ii pun pe unii conducatori auto in dificultate

Conducerea cu viteza peste limita legala mizand ca Politia nu e in zona, ignorarea celor mai simple reguli de circulatie si neatentia la volan sunt doar cateva dintre greselile pe care le fac conducatorii auto in trafic. impreuna cu comisarul-sef Sorin Iovu Rus, seful Serviciului Rutier din cadrul IPJ Cluj, reporterul Adevarul a stabilit un top al celor mai frecvente erori comise in trafic.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )