Libnet.ro
UNICEF

01:05

WTA Beijing: Sorana Cirstea vs Karolina Pliskova se va disputa joi, de la ora 07:30

Hotnews Hotnews,
 WTA Beijing: Sorana Cirstea vs Karolina Pliskova se va disputa joi, de la ora 07:30

Sorana Cirstea 44 WTA) va evolua, joi, la ora 07. 30 ora Romaniei) impotriva Karolinei Pliskova 4 WTA), in optimile turneului Premier Mandatory de la Beijing China Open). continuă pe Hotnews

WTA Beijing: Sorana Cirstea, in optimi - O va intalni pe Karolina Pliskova

Sorana Cirstea 44 WTA) a obtinut marti calificarea in optimile turneului Premier Mandatory de la Beijing, dupa ce a invins-o pe Christina McHale SUA - 71 WTA), scor 7-64), 6-0.

WTA Beijing: Simona Halep vs Magdalena Rybarykova se va disputa luni, dupa ora 13:30

Organizatorii turneului Premier Mandatory de la Beijing au anuntat programul zilei de luni, meciul dintre Simona Halep 2 WTA) si Magdalena Rybarykova 28 WTA), din turul doi, urmand sa fie ultimul al zilei de pe terenul Lotus.

WTA Beijing: Simona Halep vs Magdalena Rybarikova se va disputa luni, dupa ora 13:30

Organizatorii turneului Premier Mandatory de la Beijing au anuntat programul zilei de luni, meciul dintre Simona Halep 2 WTA) si Magdalena Rybarikova 28 WTA), din turul doi, urmand sa fie ultimul al zilei de pe terenul Lotus.

WTA Beijing: Monica Niculescu a invins-o pe Sorana Cirstea, in primul tur la dublu

Perechea Monica Niculescu/Su-Wei Hsieh Romania/Taiwan) a invins echipa Sorana Cirstea/Jelena Ostapenko Romania/Letonia), in primul tur al turneului de categorie Premier Mandatory de la Beijing, cu premii totale de 6. 679 dolari.

WTA Beijing: Meciul Simonei Halep cu Magdalena Rybarikova a fost amanat - Se va disputa marti

Ploaia a dat peste cap planurile organizatorilor turneului Premier Mandatory de la Beijing, iar meciul dintre Simona Halep 2 WTA) si Magdalena Rybarikova 28 WTA), din turul doi, a fost amanat pentru ziua de marti.

WTA Beijing: Garbine Muguruza a parasit competitia in turul intai

Cap de serie numarul unu, Garbine Muguruza a parasit turneul Premier Mandatory de la Beijing in runda inaugurala, liderul mondial abandonand la scorul de 6-1, 2-0 pentru Barbora Strycova 25 WTA).

WTA Beijing: Monica Niculescu, victorie categorica in fata Johannei Konta

Monica Niculescu 65 WTA) s-a calificat, duminica, in turul doi al turneului Premier Mandatory de la Beijing, dupa ce a invins-o pe Johanna Konta 7 WTA si cap de serie numarul sase), scor 6-1, 6-2.

WTA Beijing: Monica Niculescu si Su-Wei Hsieh, eliminate in turul doi la dublu de Hingis/Chan (principalele favorite)

Perechea Monica Niculescu/Su-Wei Hsieh Romania/Taiwan) a fost eliminata de principalele favorite Martina Hingis/Yung-Jan Chan Elvetia/Taiwan), in turul doi al turneului de categorie Premier Mandatory de la Beijing, cu premii totale de 6. 679 dolari.

WTA Beijing: Magdalena Rybarikova a invins-o pe Eugenie Bouchard si o va intalni pe Simona Halep in turul doi

Magdalena Rybarikova s-a calificat, duminica, in turul doi al turneului Premier Mandatoryde la Beijing, dupa ce a invins-o in doua seturi, scor 6-4, 6-3, pe Eugenie Bouchard. In urmatoarea partida, sportiva din Slovacia o va intalni pe Simona Halep favorita numarul doi).

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2369 seconds )