Libnet.ro
UNICEF

00:07

WTA Madrid: Simona Halep vs Timea Bacsinszky 6-2, 6-3/ A invatat din greselile trecutului - Urmeaza duelul cu Irina Camelia Begu

Hotnews Hotnews,
 WTA Madrid: Simona Halep vs Timea Bacsinszky 6-2, 6-3/ A invatat din greselile trecutului - Urmeaza duelul cu Irina Camelia Begu

Simona Halep 7 WTA) a dominat partida cu Timea Bacsinszky 15 WTA), sportiva nascuta la Constanta impunandu-se dupa o ora si 12 minute de joc, scor 6-2, 6-3. In urma acestui succes, Halep a obtinut calificarea in sferturile turneului Premier Mandatory de la Madrid, acolo unde o va intalni pe. Irina Camelia Begu 34 WTA). Un lucru e sigur, Romania are o semifinalista la Caja Magica. continuă pe Hotnews

WTA Madrid: Simona Halep vs Karin Knapp 6-1, 6-1/ Halep, in optimi - Urmeaza duelul cu Timea Bacsinszky

Simona Halep a stat o ora si doua minute pe teren, numarul sapte WTA impunandu-se in doua seturi, scor 6-1, 6-1, in meciul cu Karin Knapp, din Italia, locul 75 WTA. In urma acestui succes, Simona s-a calificat in optimile turneului Premier Mandatory de la Madrid. Urmeaza pentru sportiva nascuta la Constanta un duel cu Timea Bacsinszky a zecea favorita).

WTA Madrid Simona Halep a explicat cum a invins-o pe Bacsinszky: Am schimbat tactica

Simona Halep 7 WTA) a invins-o, miercuri, scor 6-2, 6-3, pe Timea Bacsinszky Elvetia, 15 WTA) si se va duela, pentru un loc in semifinalele turneului de la Madrid, cu o alta romanca, Irina Begu, locul 34 in clasamentul WTA, potrivit Mediafax.

WTA Madrid: Simona Halep vs Karin Knapp 6-1, 6-1/ Halep, in optimi - Urmeaza duelul cu Bacsinszky sau Makarova

Simona Halep a stat o ora si doua minute pe teren, numarul sapte WTA impunandu-se in doua seturi, scor 6-1, 6-1, in meciul cu Karin Knapp, din Italia, locul 75 WTA. In urma acestui succes, Simona s-a calificat in optimile turneului Premier Mandatory de la Madrid. Urmeaza pentru sportiva nascuta la Constanta un duel cu Timea Bacsinszky a zecea favorita) sau Ekaterina Makarova 30 WTA).

LIVETEXT Simona Halep - Timea Bacsinzky, in optimile de finala de la Madrid Open

Simona Halep o intalneste pe Timea Bacsinzky in optimile de finala ale turneului de la Madrid. Partida va incepe in jurul orei 15.

WTA Madrid: Simona Halep vs Misaki Doi 6-0, 6-3/ La pas in turul al doilea

Simona Halep 7 WTA) s-a calificat fara emotii in turul al doilea al turneului Premier Mandatory de la Madrid, dupa ce a invins-o pe Misaki Doi, din Japonia, locul 45 WTA, scor 6-0, 6-3. Partida de pe arena Manolo Santana a durat doar 58 de minute.

Sfert de finala romanesc la Madrid. Simona Halep o va intalni pe Irina Begu (joi, 15:00)

Simona Halep s-a calificat, miercuri, in sferturile de finala la Madrid, turneul WTA Premier Mandatory unde in 2014 a disputat finala cu Maria Sharapova. Pentru un loc in semifinale o va intalni pe Irina Begu intr-un meci care va fi live text aici pe onlinesport. ro, joi, de la ora 15:00.

Sfert de finala romanesc la Madrid. Simona Halep o va intalni pe Irina Begu

Simona Halep s-a calificat, miercuri, in sferturile de finala la Madrid, turneul WTA Premier Mandatory unde in 2014 a disputat finala cu Maria Sharapova. Pentru un loc in semifinale o va intalni pe Irina Begu intr-un meci care va fi live text aici pe onlinesport. ro .

Turneul de la Madrid: Simona Halep s-a calificat in optimile de finala

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep s-a calificat, marti, in optimile de finala ale turneului WTA Premier de la Madrid. Ea a invins-o pe jucatoarea italiana Karina Knapp, cu 6-1, 6-1, intr-un meci din runda a doua.

Simona Halep n-a stat la discutii cu Karin Knapp in turul 2 la Madrid. Urmeaza meciul cu Timea Bacsinszky

Simona Halep a deschis ziua de marti pe arena centrala Manolo Santana de la Madrid contra italiencei Karin Knapp in turul 2 la turneul WTA Premier Mandatory patronat de Ion Tiriac.

Simona Halep, dupa victoria cu Karin Knapp: Adversara mea a fost si accidentata o perioada. Totusi, cred ca am facut un meci bun

Simona Halep a ajuns in optimile turneului Premier Mandatory de la Madrid, iar urmatorul meci va fi cu Timea Bacsinszky a zecea favorita), sportiva care a eliminat-o pe Simona de la Miami in acest an. Adversara mea a fost si accidentata o perioada. Totusi, cred ca am facut un meci bun, a spus Halep.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )