Libnet.ro
UNICEF

05:00

WTA Miami: Simona Halep, calificata direct in turul 2

Hotnews Hotnews,
 WTA Miami: Simona Halep, calificata direct in turul 2

Pe 17 martie va incepe turneul WTA de la Miami, competitie la care Simona Halep este calificata direct in turul 2. In aceasta faza a turneului, Simona se va duela cu invingatoarea partidei dintre Casey Dellacqua Australia) si Stefanie Voegele Elvetia). Afla mai multe despre secretele tenisului si pregatirea marilor campioni. continuă pe Hotnews

Simona Halep este a sasea favorita a turneului de la Miami. Programul romancelor

Simona Halep, de luni ocupanta locului cinci in ierarhia mondiala a tenisului feminin, este cap de serie numarul sase la turneul de la Miami si va evolua direct in turul doi al competitiei. Meciurile de pe tabloul principal vor incepe miercuri.

Simona Halep, cetatean de onoare al judetului Constanta

Simona Halep, numarul cinci WTA, a primit luni, titlul de cetatean de onoare al judetului Constanta, distinctia fiind ridicata de catre tatal sportivei, intrucat aceasta se afla in SUA unde se pregateste sa participe la turneul de la Miami, transmite Mediafax.

Simona Halep, oficial pe locul 5 WTA.

Jucatoarea Simona Halep, semifinalista saptamana trecuta la Indian Wells, a urcat de pe locul 7 pe locul 5 WTA, cu 4. 775 de puncte, aceasta fiind cea mai buna clasare a unei romance in ierarhia WTA, informeaza Mediafax. Potrivit clasamentului oficial publicat luni, celelalte jucatoare romane ocupa urmatoarele locuri in Top 200: Sorana Cirstea - locul 26 cu 1910 puncte in urcare o pozitie), Alexandra Cadantu - locul 62 cu 950 de puncte in coborare trei pozitii), Monica Niculescu - locul 70 cu .

Simona Halep, oficial pe locul 5 WTA. Vezi TOP 10 mondial!.

Simona Halep ocupa, incepand de azi, locul 5 WTA, cu 4. 775 de puncte, aceasta fiind cea mai inalta pozitie ocupata de vreo romanca in clasamentul mondial. Dupa ce, saptamana trecuta, Halep a disputat semifinala cu poloneza Agnieszka Radwanska, ea a urcat de pe locul 7 pe pozitia a cincea, depasind astfel jucatoare precum Maria Sarapova. Sorana Cirstea ocupa locul 26 WTA, cu 1910 puncte, in timp ce urmatoarea romanca din clasament, Alexandra Cadantu se situeaza pe locul 62, cu 950 de puncte.

OFICIAL: Simona Halep a urcat pe locul 5 in clasamentul WTA

Simona Halep se afla, incepand de luni, pe pozitia a cincea a clasamentului WTA, aceasta fiind cea mai buna performanta obtinuta vreodata de o jucatoare de tenis din Romania. Halep a acumulat 4. 775 de puncte. Lider mondial se mentine Serena Williams 12. 660 puncte).

Simona Halep devine prima romanca in Top 5 WTA

WTA a publicat luni dimineata clasamentul actualizat. Asa cum v-am anuntat inca de saptamana trecuta, Simona Halep a urcat pe locul al cincilea, devenind cea mai bine clasata jucatoare romana de tenis din istorie.

Simona Halep a devenit, oficial, cel mai bine clasata romanca din istoria WTA

Inceputul acestei saptamani este unul de bun augur pentru Simona Halep, care a devenit cel mai bine clasata romanca in topul WTA, ocupand acum pozitia a cincea.

Simona Halep a ratat calificarea in finala WTA de la Indian Wells

Simona Halep a ratat in aceasta dimineata calificarea in finala turneului WTA de la Indian Wells, dupa ce a pierdut meciul cu poloneza Aniesca Radvanska cu 2 - 0 la seturi, 6-3 si 6-4. De jucatoarea.

Simona Halep paraseste cu fruntea sus turneul de la Indian Wells.

Simona Halep a fost invinsa azi de poloneza Agnieszka Radwanska, scor 6-3, 6-4, in cadrul semifinalelor turneului de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells, anunta Mediafax. Jucatoarea romana va urca, de luni, pe locul 5 WTA, cea mai buna clasare din istorie a unei tenismene din tara noastra. Halep s-a ales totusi cu un cec de 225. 000 de dolari pentru ca a ajuns pana in aceasta faza a turneului. Poloneza Agnieszka Radwanska e clasata pe locul trei WTA.

Simona Halep, oficial pe locul 5 in lume: cum arata intreg top 10

Jucatoarea Simona Halep, semifinalista saptamana trecuta la Indian Wells, a urcat de pe locul 7 pe locul 5 WTA, cu 4. 775 de puncte, aceasta fiind cea mai buna clasare a unei romance in ierarhia WTA.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )