Libnet.ro
UNICEF

05:00

Simona Halep este a sasea favorita a turneului de la Miami. Programul romancelor

Adevărul Adevărul,
Simona Halep este a sasea favorita a turneului de la Miami. Programul romancelor

Simona Halep, de luni ocupanta locului cinci in ierarhia mondiala a tenisului feminin, este cap de serie numarul sase la turneul de la Miami si va evolua direct in turul doi al competitiei. Meciurile de pe tabloul principal vor incepe miercuri. continuă pe Adevărul

RECORD ISTORIC pentru tenisul romanesc. Simona Halep este de astazi a cincea jucatoare a LUMII

Simona Halep ocupa de astazi locul 5 WTA. Aceasta reprezinta cea mai buna clasare din istorie a unei jucatoare din Romania. Recordul compenseaza esecul de sambata de la Indian Wells, cand Simona Halep a fost.

USA Today, despre Simona Halep: Este compacta, sireata, dar si fermecatoare

Publicatia USA Today a publicat vineri un articol despre tenismena Simona Halep, aratand ca dar jocul romancei de 22 de ani din ultimele luni numai normal nu este, chiar daca aceasta se descrie ca o fata normala.

Simona Halep paraseste cu fruntea sus turneul de la Indian Wells.

Simona Halep a fost invinsa azi de poloneza Agnieszka Radwanska, scor 6-3, 6-4, in cadrul semifinalelor turneului de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells. Halep va urca, de luni, pe locul 5 WTA, cea mai buna clasare din istorie a unei tenismene din tara noastra. Pentru parcrusul ei la Indian Wells Halep a primit un cec de 225. 000 de dolari. Simona Halep, a sasea favorita a competitiei, a fost dominata de Radwanska, numarul 3 mondial, poloneza luandu-si revansa dupa ce a pierdut in .

WTA Miami: Simona Halep, calificata direct in turul 2

Pe 17 martie va incepe turneul WTA de la Miami, competitie la care Simona Halep este calificata direct in turul 2. In aceasta faza a turneului, Simona se va duela cu invingatoarea partidei dintre Casey Dellacqua Australia) si Stefanie Voegele Elvetia). Afla mai multe despre secretele tenisului si pregatirea marilor campioni.

Simona Halep a ratat calificarea in finala turneului de la Indian Wells

Jucatoarea romanca de tenis, Simona Halep, locul sapte mondial, a fost invinsa, sambata, de poloneza Agnieszka Radwanska, locul trei WTA, cu scorul de 6-3, 6-4, in cadrul semifinalei turneului de la Indian Wells.

VIDEO Indian Wells: Simona Halep, eliminata in semifinale de Agnieszka Radwanska (6-3, 6-4)

Simona Halep favorita sase) a fost eliminata in semifinalele turneului de la Indian Wells, jucatoarea din Romania fiind invinsa de Agnieszka Radwanska favorita doi) in doua seturi, scor 6-3, 6-4. In urma acestui rezultat, scorul intalnirilor directe a devenit 4-2 pentru sportiva din Polonia.

Simona Halep, cetatean de onoare al judetului Constanta

Simona Halep, numarul cinci WTA, a primit luni, titlul de cetatean de onoare al judetului Constanta, distinctia fiind ridicata de catre tatal sportivei, intrucat aceasta se afla in SUA unde se pregateste sa participe la turneul de la Miami, transmite Mediafax.

Simona Halep a fost eliminata de Agnieszka Radwanska in semifinalele turneului de la Indian Wells

Simona Halep, locul 7 WTA, a fost invinsa, sambata, cu scorul de 6-3, 6-4, de poloneza Agnieszka Radwanska, locul 3 WTA, in semifinalele turneului de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells. Partida a.

Simona Halep paraseste cu fruntea sus turneul de la Indian Wells.

Simona Halep a fost invinsa azi de poloneza Agnieszka Radwanska, scor 6-3, 6-4, in cadrul semifinalelor turneului de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells, anunta Mediafax. Jucatoarea romana va urca, de luni, pe locul 5 WTA, cea mai buna clasare din istorie a unei tenismene din tara noastra. Halep s-a ales totusi cu un cec de 225. 000 de dolari pentru ca a ajuns pana in aceasta faza a turneului. Poloneza Agnieszka Radwanska e clasata pe locul trei WTA.

Simona Halep: Nu sunt trista ca am pierdut, se mai intampla. Radwanska a meritat sa castige

Simona Halep s-a oprit in semifinalele turneului de la Indian Wells, jucatoarea din Romania fiind invinsa, in doua seturi, de Agnieszka Radwanska. Nu sunt trista ca am pierdut, se mai intampla, asa e in tenis. Agnieszka Radwanska a meritat sa castige, a fost mai buna.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )