Libnet.ro
UNICEF

07:30

USA Today, despre Simona Halep: Este compacta, sireata, dar si fermecatoare

B1 B1,
USA Today, despre Simona Halep: Este compacta, sireata, dar si fermecatoare

Publicatia USA Today a publicat vineri un articol despre tenismena Simona Halep, aratand ca dar jocul romancei de 22 de ani din ultimele luni numai normal nu este, chiar daca aceasta se descrie ca o fata normala. continuă pe B1

Ion Tiriac, despre Simona Halep: Probabil este pregatita sa castige un turneu de Grand Slam/ Ar trebui sa aiba pe langa ea pe cineva care sa stie mai mult tenis decat ea

Fostul tenisman Ion Tiriac a declarat, joi, ca probabil Simona Halep, jucatoare romana cel mai bine clasata in ierarhia WTA 7), este pregatita sa castige un turneu de Grand Slam, dar ca are nevoie de cineva care stie mai mult tenis decat ea.

Agnieszka Radwanska despre Simona Halep, adversara sa din semifinalele Indian Wells

Simona Halep 7 WTA) se va duela pentru calificarea in ultimul act la Indian Wells cu Agnieszka Radwanska 3 WTA).

Adevarul Live despre Simona Halep, care va deveni luni cel mai bine clasata jucatoare de tenis din istoria Romaniei

Jurnalistii Alexandru Stefan si Andrei Constantinescu vor discuta despre evolutiile Simonei Halep, calificata in semifinalele de la Indian Wells. Aceasta va ocupa, incepand de luni, locul cinci WTA, devenind cel mai bine clasata jucatoare de tenis din istoria Romaniei.

TIMELINE Cum a ajuns Simona Halep in elita tenisului. Momentele esentiale ale carierei, de la debutul in Galati, la semifinala Indian Wells

Acum aproape opt ani, Simona Halep debuta in tenisul profesionist intr-un turneu ITF la Galati, unde castiga primul meci, primul punct WTA si primii bani: 196 de dolari. Azi, la 22 de ani, Simona Halep este intre primele 5 jucatoare la nivel mondial si primeste atentia intregii lumi. HotNews. ro va propune o cronologie in format interactiv a carierei Simonei Halep, cea care spune cu zambetul pe buze ca se bucura de tenis si se bate pentru fiecare minge.

VIDEO Simona Halep despre avantajele celebritatii: Am ajuns sa fiu recunoscuta peste tot, chiar si cand parchez masina / Citiva copii mi-au spus ca s-au apucat de tenis datorita mie

Simona Halep a declarat intr-un scurt interviu pentru site-ul oficial WTA ca rezultatele excelente din ultimul an i-au adus recunoastere unanima si a povestit ca a ajuns sa beneficieze de faima si cind cauta loc de parcare. Citiva copii mi-au spus ca s-au apucat de tenis datorita mie, si sper ca tot mai multi sa faca acest lucru daca voi avea rezultate bune, a mai spus Halep.

VIDEO Simona Halep despre avantajele celebritatii: Am ajuns sa fiu recunoscuta peste tot, chiar si cand parchez masina / Imi place sa discut pe WhatsApp

Simona Halep a declarat intr-un scurt interviu pentru site-ul oficial WTA ca rezultatele excelente din ultimul an i-au adus recunoastere unanima si a povestit ca a ajuns sa beneficieze de faima si cind cauta loc de parcare. Halep a mai spus ca ar putea fi considerata cea mai buna jucatoare romanca de tenis doar daca va cistiga un turneu de Grand Slem.

Simona Halep scrie istorie! Luni va deveni cea mai bine clasata jucatoare din istoria tenisului feminin romanesc

Este sigur! De luni, Simona Halep va fi noul numar 5 mondial! Acesta este un record istoric doborat de romanca si reprezinta cea mai buna clasare a unei jucatoare din Romania in ierarhia WTA. Simona Halep s-a.

Simona Halep scrie istorie! Luni va deveni cel mai bine clasata jucatoare din istoria tenisului feminin romanesc

Este sigur! De luni, Simona Halep va fi noul numar 5 mondial! Acesta este un record istoric doborat de romanca si reprezinta cea mai buna clasare a unei jucatoare din Romania in ierarhia WTA. Simona Halep s-a.

Cine este Casey Dellacqua, jucatoarea pe care Simona Halep o va intalni in sferturile de la Indian Wells (miercuri, ora 22:00)

Simona Halep o va intalni in sferturile de la Indian Wells pe Casey Dellacqua, jucatoare venita din calificari - locul 78 WTA. Disputa va avea loc miercuri, de la ora 22:00. Meciul va fi in direct pe Dolcesport si Livescore pe HotNews. ro. Intra in material pentru a vedea o prezentare a adversarei Simonei Halep.

Simona Halep: Ma bucur de tenis si ma lupt pentru fiecare minge

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 7 WTA, a declarat, miercuri, dupa calificarea in semifinalele turneului de la Indian Wells, ca este intr-o forma buna si vrea sa joace intr-un mod cat mai eficient pentru a ajunge in ultimele faze ale competitiei din California vizand, bineinteles, victoria.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )