Libnet.ro
UNICEF

20:00

WTA Roma: Irina-Camelia Begu si Monica Niculescu, in optimi la dublu

Hotnews Hotnews,
 WTA Roma: Irina-Camelia Begu si Monica Niculescu, in optimi la dublu

Perechea Irina-Camelia Begu/Monica Niculescu s-a calificat, luni, in optimile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului de categorie Premier 5 de la Roma, dotat cu premii in valoare totala de 2. 600 de dolari, informeaza site-ul oficial al competitiei. continuă pe Hotnews

Irina Begu si Monica Niculescu s-au calificat in optimile de finala ale turneului de la Roma, la dublu

Perechea Irina-Camelia Begu/Monica Niculescu s-a calificat, luni, in optimile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului de categorie Premier 5 de la Roma, dotat cu premii in valoare totala de 2. 600 de dolari.

WTA: Irina-Camelia Begu a urcat pe 31 - Simona Halep se mentine pe doi

Dupa ce a ajuns pana in sferturile turneului Premier de la Madrid, Irina-Camelia Begu a urcat pe locul 31 in ierarhia WTA. Simona Halep se mentine pe doi, in timp ce lider ramane Serena Williams.

Simona Halep se mentine pe locul doi in clasamentul WTA. Irina-Camelia Begu a urcat sase pozitii si ocupa locul 31

Simona Halep se mentine pe locul doi in ierarhia WTA, data publicitatii luni, in timp ce Irina-Camelia Begu a urcat sase pozitii, dupa ce a ajuns saptamana trecuta pana in sferturile de finala ale.

Begu si Niculescu au debutat cu dreptul la Roma

Irina-Camelia Begu si Monica Niculescu au deschis, luni, balul participarilor romanesti in turneul WTA Premier 5 de la Roma.

Roma 2015: Irina Begu si Monica Niculescu, in turul al doilea la dublu

Romancele Irina Begu si Monica Niculescu s-au calificat in turul al doilea, la dublu, in cadrul turneului Premier 5 de la Roma.

Monica Niculescu, eliminata in ultimul tur al calificarilor la Roma

Jucatoarea de tenis Monica Niculescu, locul 62 WTA, a ratat calificarea pe tabloul principal al turneului de categorie Premier 5 de la Roma, dupa ce a fost invinsa de jucatoarea din Serbia, Bojana Jovanovski , relateaza Mediafax.

Monica Niculescu si Alexandra Dulgheru bat la portile tabloului principal de la Roma

Jucatoarele Alexandra Dulgheru si Monica Niculescu s-au calificat in ultimul tur al calificarilor turneului WTA Premier 5 de la Roma.

WTA Roma: Simona Halep o va intalni pe Alison Riske in turul doi

Alison Riske locul 45 WTA) s-a calificat in turul doi al turneului Premier de la Roma a invins-o pe Varvara Lepchenko), faza a competitiei unde o va intalni pe Simona Halep cap de serie numarul doi).

WTA Roma: Cu cine va juca Simona Halep - Posibil duel cu Maria Sharapova sau Serena Williams, doar in finala

Simona Halep va intra direct in turul doi al turneului WTA de la Roma, faza a competitiei unde se va duela cu invingatoarea partidei dintre Varvara Lepchenko si Alison Riske.

WTA Roma: Alexandra Dulgheru s-a calificat pe tabloul principal

Alexandra Dulgheru a acces, duminica, pe tabloul principal la turneul de categorie Premier 5 de la Roma, dupa ce a invins-o in turul doi al calificarilor pe sportiva ucraineana Lesia Tsurenko, scor 6-2, 4-6, 6-3, informeaza wtatennis. com.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )