Libnet.ro
UNICEF

12:00

WTA Roma: Serena Williams a abandonat - Motivul: O accidentare la cotul drept

Hotnews Hotnews,
 WTA Roma: Serena Williams a abandonat - Motivul: O accidentare la cotul drept

Serena Williams, cap de serie numarul unu si lider mondial, a abandonat, joi, de la turneul Premier 5 de la Roma, au anuntat organizatorii turneului pe Twitter. Calificata in optimi, Serena ar fi trebuit sa o intalneasca pe Christina McHale, sportiva venita din calificari. O accidentare la cotul drept ar fi motivul pentru care Serena a ales sa paraseasca turneul de la Foro Italico. continuă pe Hotnews

Tabloul turneului de la Roma: Serena Williams s-a retras, Irina Begu poate fi a treia romanca in sferturile de finala!

Simona Halep si Alexandra Dulgheru vor juca vineri in sferturile de finala ale turneului de la Roma. Le poate ajunge din urma Irina Begu, dar meciul cu Azarenka e foarte greu.

Tenis: Serena Williams s-a retras din turneul de la Roma

Jucatoarea americana de tenis Serena Williams, numarul unu mondial, si-a anuntat retragerea din turneul WTA de la Roma, au anuntat joi organizatorii competitiei. Williams nu a dezvaluit motivele retragerii, dar.

Serena Williams s-a retras de la Roma. Simona Halep devine principala favorita

Serena Williams s-a retras, joi, din turneul de la Roma inaintea meciului cu Chrstina McHale din optimile de finala de la Roma.

VIDEO Simona Halep, Maria Sharapova si Serena Williams imita emoticoane, intr-o provocare lansata de WTA

Cele mai bune jucatoare din circuitul mondial de tenis au raspuns provocarii WTA de a imita emoticoane prin expresii faciale. Printre acestea se afla Simona Halep, Maria Sharapova si Serena Williams.

Surpriza la Roma: Serena Willliams s-a retras din turneu. Halep devine principala favorita

Madrid 2015. Serena Williams, cap de serie numarul 1, s-a retras din turneului Premier 5 de la Roma. Americanca a acuzat unele probleme medicale, pe care nu vrea sa le agraveze inaintea turneului de la Roland Garros.

Simona Halep la Roma: Romanca a explicat de ce se simte ca in armata si a spus ce crede despre Serena Williams

Simona Halep va juca azi la Roma, in jurul orei 14. 00, in direct la Dolcesport, contra americancei Venus Williams, iar o victorie ar duce-o in sferturile de finala.

WTA Roma: Victorii superbe pentru romani: Begu a eliminat-o pe Kerber in doua seturi, Dulgheru a trecut de Safarova, iar Mergea se va duela la dublu cu Tecau/ Halep - Venus Williams in sferturi

Jucatoarea de tenis Irina-Camelia Begu, locul 31 WTA, s-a calificat in optimile de finala ale turneului de categorie Premier 5 de la Roma, dupa ce a invins-o, miercuri, cu scorul de 6-3, 6-3, pe Angelique Kerber Germania), cap de serie numarul 9 si pozitia 11 in ierarhia mondiala, potrivit Mediafax. Dulgheru a invins-o, in turul doi, cu scorul de 1-6, 6-4, 7-6 6), dupa doua ore si 28 de minute, pe Lucie Safarova Cehia), cap de serie numarul 12 si pozitia 14 in ierarhia mondiala. Meciul dintre Simona Halep, locul 2 WTA, si americanca Venus Williams, locul 16 WTA, din optimile de finala ale turneului de categorie Pemier 5 de la Roma, a fost programat de organizatori, joi, in jurul orei 14. 00, informeaza site-ul oficial al competitiei.

WTA Roma: Simona Halep vs Alison Riske 6-3, 6-0/ La pas in optimi

Simona Halep cap de serie numarul doi) a avut o evolutie sigura cu Alison Riske SUA - 45 WTA): victorie cu 6-3, 6-0 in doar o ora si un minut. In urma acestui succes, Halep a obtinut calificarea in optimile turneului Premier 5 de la Roma. In urmatorul meci, Simona o va intalni pe invingatoarea disputei dintre Venus Williams favorita 14) si Elina Svitolina 19 WTA).

WTA Roma: Alexandra Dulgheru si Irina-Camelia Begu s-au calificat in turul doi

Alexandra Dulgheru locul 72 WTA) a invins-o pe Misaki Doi Japonia - locul 111 WTA - sportiva venita din calificari), rezultat in urma caruia a acces in turul doi al turneului Premier de la Roma. UPDATE: In aceeasi faza a competitiei a ajuns si Irina-Camelia Begu: 4-6, 6-2, 6-1 cu Urszula Radwanksa, dupa un meci care a durat o ora si 52 de minute.

WTA Roma: Alexandra Dulgheru s-a calificat in optimi, dupa ce a invins-o pe Lucie Safarova

Jucatoarea de tenis Alexandra Dulgheru, venita din calificari si locul 72 WTA, a acces, miercuri, in optimile de finala ale turneului de categorie Premier 5 de la Roma. Dulgheru a invins-o, in turul doi, cu scorul de 1-6, 6-4, 7-6 6), dupa doua ore si 28 de minute, pe Lucie Safarova Cehia), cap de serie numarul 12 si pozitia 14 in ierarhia mondiala.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2498 seconds )