Libnet.ro
UNICEF

08:00

Serena Williams s-a retras de la Roma. Simona Halep devine principala favorita

Online Sport Online Sport,
Serena Williams s-a retras de la Roma. Simona Halep devine principala favorita

Serena Williams s-a retras, joi, din turneul de la Roma inaintea meciului cu Chrstina McHale din optimile de finala de la Roma. continuă pe Online Sport

Tabloul turneului de la Roma: Serena Williams s-a retras, Irina Begu poate fi a treia romanca in sferturile de finala!

Simona Halep si Alexandra Dulgheru vor juca vineri in sferturile de finala ale turneului de la Roma. Le poate ajunge din urma Irina Begu, dar meciul cu Azarenka e foarte greu.

Surpriza la Roma: Serena Willliams s-a retras din turneu. Halep devine principala favorita

Madrid 2015. Serena Williams, cap de serie numarul 1, s-a retras din turneului Premier 5 de la Roma. Americanca a acuzat unele probleme medicale, pe care nu vrea sa le agraveze inaintea turneului de la Roland Garros.

Tenis: Serena Williams s-a retras din turneul de la Roma

Jucatoarea americana de tenis Serena Williams, numarul unu mondial, si-a anuntat retragerea din turneul WTA de la Roma, au anuntat joi organizatorii competitiei. Williams nu a dezvaluit motivele retragerii, dar.

WTA Roma: Simona Halep vs Alison Riske 6-3, 6-0/ La pas in optimi

Simona Halep cap de serie numarul doi) a avut o evolutie sigura cu Alison Riske SUA - 45 WTA): victorie cu 6-3, 6-0 in doar o ora si un minut. In urma acestui succes, Halep a obtinut calificarea in optimile turneului Premier 5 de la Roma. In urmatorul meci, Simona o va intalni pe invingatoarea disputei dintre Venus Williams favorita 14) si Elina Svitolina 19 WTA).

Turneul de la Roma: Simona Halep o va intalni in turul doi pe americanca Alison Riske

Simona Halep va evolua direct in turul doi la turneul de categorie Premier 5 de la Roma, astfel ca in runda secunda o va intalni pe teren pe americanca Alison Riske, locul 45 WTA. imi place totul aici, la Roma, m.

WTA Roma: Simona Halep, in optimi la dublu

Simona Halep si Francesca Schiavone Romania/ Italia) s-au calificat, marti, in optimile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului Premier de la Roma. Competitia este dotata cu premii totale in valoare de 2. 600 de dolari.

Zi plina de tenis, patru romance joaca la Roma: Simona Halep, Irina Begu, Alexandra Dulgheru si Monica Niculescu

Jucatoarele Alexandra Dulgheru, Irina-Camelia Begu, Simona Halep si Monica Niculescu vor evolua, marti, in probele de simplu si de dublu la turneul de categorie Premier 5 de la Roma, conform programului anuntat pe site-ul oficial al competitiei.

WTA Roma: Simona Halep o va intalni pe Alison Riske in turul doi

Alison Riske locul 45 WTA) s-a calificat in turul doi al turneului Premier de la Roma a invins-o pe Varvara Lepchenko), faza a competitiei unde o va intalni pe Simona Halep cap de serie numarul doi).

Turneul de la Roma: Simona Halep joaca miercuri in turul secund cu Alison Riske

Meciul dintre Simona Halep locul 2 WTA) si americanca Alison Riske locul 45 WTA) va avea loc miercuri, de la ora 12, potrivit Digi24. Romanca a fost acceptata direct in turul secund al turneului de categorie.

Turneul de la Roma: Simona Halep, provocata sa imite emoticoane (VIDEO)

Cele mai bune jucatoare din clasamentul WTA au fost provocate sa imite emoticoanele Emoji. Astfel, ele au fost nevoite sa isi exerseze expresivitatea pentru a imita cat mai bine figurile pe care majoritatea.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )