Libnet.ro
UNICEF

07:30

WTA Roma: Simona Halep, in optimi la dublu

Hotnews Hotnews,
 WTA Roma: Simona Halep, in optimi la dublu

Simona Halep si Francesca Schiavone Romania/ Italia) s-au calificat, marti, in optimile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului Premier de la Roma. Competitia este dotata cu premii totale in valoare de 2. 600 de dolari. continuă pe Hotnews

WTA Roma: Simona Halep o va intalni pe Alison Riske in turul doi

Alison Riske locul 45 WTA) s-a calificat in turul doi al turneului Premier de la Roma a invins-o pe Varvara Lepchenko), faza a competitiei unde o va intalni pe Simona Halep cap de serie numarul doi).

Zi plina de tenis, patru romance joaca la Roma: Simona Halep, Irina Begu, Alexandra Dulgheru si Monica Niculescu

Jucatoarele Alexandra Dulgheru, Irina-Camelia Begu, Simona Halep si Monica Niculescu vor evolua, marti, in probele de simplu si de dublu la turneul de categorie Premier 5 de la Roma, conform programului anuntat pe site-ul oficial al competitiei.

Turneul de la Roma: Simona Halep o va intalni in turul doi pe americanca Alison Riske

Simona Halep va evolua direct in turul doi la turneul de categorie Premier 5 de la Roma, astfel ca in runda secunda o va intalni pe teren pe americanca Alison Riske, locul 45 WTA. imi place totul aici, la Roma, m.

Turneul de la Roma: Simona Halep, provocata sa imite emoticoane

Cele mai bune jucatoare din clasamentul WTA au fost provocate sa imite emoticoanele Emoji. Astfel, ele au fost nevoite sa isi exerseze expresivitatea pentru a imita cat mai bine figurile pe care majoritatea.

Turneul de la Roma: Simona Halep, provocata sa imite emoticoane (VIDEO)

Cele mai bune jucatoare din clasamentul WTA au fost provocate sa imite emoticoanele Emoji. Astfel, ele au fost nevoite sa isi exerseze expresivitatea pentru a imita cat mai bine figurile pe care majoritatea.

Simona Halep joaca si dublu la Roma

La fel ca si la Miami sau Stuttgart, Simona Halep va juca si in competitia de dublu a turneului WTA Premier 5 de la Roma.

Simona Halep si-a ales un nou fizioterapeut si va avea paza de corp la Roma

Inaintea debutului sau la turneul de la Roma, Simona Halep a operat o modificare in interiorul echipei sale.

Simona Halep va juca si in proba de dublu la turneul de la Roma, alaturi de italianca Francesca Schiavone

Simona Halep va juca si la dublu in turneul de la Roma, alaturi de italianca Francesca Schiavone, informeaza site-ul oficial al competitiei, citat de Mediafax. Cele doua tenismene, care beneficeaza de un.

Simona Halep la Roma: romanca a debutat cu o victorie clara la dublu. Dulgheru a batut-o pe Doi in trei seturi

Turneul de la Roma are semne bune pentru Simona Halep. Spre deosebire de Stuttgart, unde a fost invinsa in primul meci la dublu, acum ea s-a distrat alaturi de partenera ei, Francesca Schiavone Italia, 81 WTA).

Simona Halep s-a calificat in optimile de finala ale turneului de la Roma, la dublu

Perechea Simona Halep/Francesca Schiavone Romania/Italia) s-a calificat, marti, in optimile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului de categorie Premier 5 de la Roma, noteaza Mediafax. Halep este pentru.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )