Libnet.ro
UNICEF

14:00

WTA Roma: Simona Halep, in optimi dupa prima victorie impotriva Laurei Siegemund (6-4, 6-4) - Si-a invins demonii

Hotnews Hotnews,
 WTA Roma: Simona Halep, in optimi dupa prima victorie impotriva Laurei Siegemund (6-4, 6-4) - Si-a invins demonii

Aflata pe locul 32 in clasamentul WTA, Laura Siegemund 29 de ani) se poate lauda cu performanta ca este neinvinsa in fata Simonei Halep in circuitul WTA, dupa cele doua intalniri directe. Simona va avea ocazia sa schimbe statistica miercuri, cele doua intalnindu-se in turul doi al turneului Premier 5 de la Roma. Meciul de pe arena Pietrangeli este in direct pe Digisport 2 si LiveText pe HotNews. ro. Se actualizeaza. continuă pe Hotnews

VIDEO WTA Roma: Simona Halep, in optimi dupa prima victorie impotriva Laurei Siegemund (6-4, 6-4) - Si-a invins complexul

Filmul disputelor dintre Simona Halep si Laura Siegemund si-a desfasurat la Roma actul cu numarul trei. Dupa doua episoade cu final nefericit, Simona a schimbat desfasuratorul si a bifat prima victorie impotriva complexului nemtesc capatat la Stuttgart n. r. competitie unde Laura a invins-o de doua ori pe Halep). Cu o deplasare buna si cu putine momente de ratacire, Simona a trecut de Laura, 6-4, 6-4, dupa o ora si 39 de minute. Jucatoarea noastra a inchis meciul la a cincea strigare a ratat patru mingi de meci), nelasand ca partida sa ii scape de sub control.

WTA Roma: Simona Halep se va duela in turul doi cu cosmarul Laura Siegemund

Simona Halep va avea parte de un debut de foc la turneul Premier 5 de la Roma, numarul 4 WTA urmand sa o intalneasca in turul doi al competitiei pe Laura Siegemund, sportiva care conduce cu 2-0 in intalnirile directe.

Cred ca ar putea sa se inscrie chiar acum la maraton. Simona Halep, laudata dupa finala castigata la Madrid

Simona Halep a cules elogii dipa victoria repurtata in finala turneului de la Madrid, victorie care i-a adus primul trofeu in 2017.

Halep obtine prima victorie in fata lui Siegemund si continua la Roma

Dupa doua infrangeri consecutive pe zgura in fata Laurei Siegemund din Germania, pentru Simona Halep a venit si vremea revansei, iar jucatoarea noastra s-a impus in meciul de miercuri din turul secund al turneului de la Roma.

Simona Halep s-a calificat in optimile turneului WTA de la Roma

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep s-a calificat, miercuri, in optimile de finala ale turneului WTA de la Roma, dotat cu premii totale in valoare de 2. 745 dolari. Simona Halep,.

Simona Halep joaca, miercuri, la ora 12.00, in turul doi la turneul de la Roma

Simona Halep, locul 4 WTA si cap de serie numarul 6, va evolua, miercuri, de la ora 12. 00, cu germana Laura Siegemund, locul 32 WTA, in turul al doilea al turneului de categorie Premier 5 de la Roma, potrivit news. ro. Meciul va avea loc pe arena Pietrangeli. Monica Niculescu si Irina Begu au fost invinse in primul tur al turneului de Kiki Bertens, respectiv Anastasija Sevastova.

Simona Halep o va intalni pe rusoaica Anastasia Pavliucenkova, in optimile de finala ale turneului de la Roma

Simona Halep si rusoaica Anastasia Pavliucenkova, ocupanta locului 17 in clasamentul WTA, se vor confrunta in optimile de finala ale turneului de categorie Premier Five de la Roma. Partida se va disputa 18 mai, in jurul orei 12:00, ora Romaniei, potrivit Mediafax.

Alaturi de Simona Halep! Organizatorii au anuntat ora meciului de azi, cu Laura Siegemund, in turul al doilea la Roma

Simona Halep va debuta azi direct in turul al doilea al turneului de la Roma, unde o va intalni pe nemtoaica Laura Siegemund, locul 42 WTA.

Halep, misiune infernala la Roma: Simona intalneste din start o jucatoare in fata cariea n-a castigat niciodata

Simona Halep 4 WTA) e pe val: a castigat ambele meciuri disputate la Fed Cup, a ajuns pana in semifinale la Stuttgart, iar la Madrid si-a aparat trofeul.

LIVE Simona Halep cu Anastasia Pavlyuchenkova in turul 3 la Roma (joi, dupa 13:30)

Simona Halep, cap de serie numarul 6 in turneul de la Roma, o intalneste joi in turul 3 pe rusoaia Anastasia Pavlyuchenkova.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )