Libnet.ro
UNICEF

10:00

WTA Stuttgart: Agnieszka Radwanska, eliminata inca din primul tur

Hotnews Hotnews,
 WTA Stuttgart: Agnieszka Radwanska, eliminata inca din primul tur

Prima surpriza a importanta a turneului WTA de la Stuttgart din categoria Premier) a fost reusita de Ekaterina Makarova: e eliminat-o pe Agnieszka Radwanska, numarul 8 WTA. A fost 6-2, 6-4 pentru jucatoarea din Rusia. Competitia germana este dotata cu premii totale in valoare de 710. 900 dolari. continuă pe Hotnews

Agentul Mariei Sarapova, avertizat de WTA pentru ca le-a facut ziliere pe Caroline Wozniacki si Agnieszka Radwanska

Max Eisenbud, agentul Mariei Sarapova, a fost avertizat de WTA pentru ca a spus despre Agnieszka Radwanska si Caroline Wozniacki ca sunt ziliere, dupa ce acestea au criticat wild card-urile primite de jucatoarea rusa, informeaza news. ro citand Daily Mail. Eisenbud considera ca Radwanska si Wozniacki nu vor ca Sarapova sa primeasca un wild card la Roland Garros pentru ca ele sa isi sporeasca sansele de a castiga un Grand Slam in cariera.

WTA Stuttgart: Maria Sharapova, revenire cu victorie dupa suspendare; scor 7-5, 6-3, cu Roberta Vinci

Jucatoarea rusa de tenis Maria Sharapova a castigat primul meci de la revenirea dupa suspendarea pentru meldonium, ea impunandu-se in meciul cu italianca Roberta Vinci, din primul tur de la turneul de categorie Premier de la Stuttgart.

WTA Stuttgart: Simona Halep o va intalni in turul doi pe Barbora Strycova

Simona Halep a aflat numele adversarei din turul doi al turneului WTA de la Stuttgart, jucatoarea noastra urmand sa o intalneasca pe Barbora Strycova Cehia - locul 17 WTA). Competitia germana face parte din categoria Premier.

WTA Stuttgart: Simona Halep - Barbora Strycova 6-2, 6-3/ Halep, calificare in sferturi - In control

Simona Halep s-a calificat, miercuri, in sferturile turneului Premier de la Stuttgart, dupa ce invins-o in doua seturi, scor 6-2, 6-3, pe Barbora Strycova Cehia - locul 17 WTA). Meciul a fost unul la discretia Simonei, disputa intinzandu-se pe durata a 75 de minute.

Rezultatele finale din primul tur al alegerilor prezidentiale din Franta: Emmanuel Macron-24,01%, Marine Le Pen-21,30%

Emmanuel Macron a castigat primul tur al alegerilor prezidentiale din Franta, cu 24,01%, in fata candidatei formatiunii de extrema-dreapta Frontul National, Marine Le Pen, care a obtinut 21,30% din sufragii, potrivit rezultatelor finale ce includ si voturile din strainatate) publicate luni de Ministerul francez de Interne, transmite AFP si Reuters.

Alegeri prezidentiale Franta, rezultatele finale din primul tur: Emmanuel Macron - 24,01%, Marine Le Pen - 21,30%

Emmanuel Macron, candidatul miscarii de centru En Marche!, a castigat primul tur al alegerilor prezidentiale din Franta, cu 24,01%, in fata candidatei formatiunii de extrema-dreapta Frontul National, Marine Le Pen, care a obtinut 21,30% din sufragii, potrivit rezultatelor finale ce includ si voturile din strainatate) publicate luni de Ministerul francez de Interne, transmite AFP si Reuters.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2512 seconds )