Libnet.ro
UNICEF

08:30

WTA Stuttgart: Maria Sharapova, revenire cu victorie dupa suspendare; scor 7-5, 6-3, cu Roberta Vinci

Hotnews Hotnews,
 WTA Stuttgart: Maria Sharapova, revenire cu victorie dupa suspendare; scor 7-5, 6-3, cu Roberta Vinci

Jucatoarea rusa de tenis Maria Sharapova a castigat primul meci de la revenirea dupa suspendarea pentru meldonium, ea impunandu-se in meciul cu italianca Roberta Vinci, din primul tur de la turneul de categorie Premier de la Stuttgart. continuă pe Hotnews

Maria Sarapova, revenire cu victorie dupa suspendare. A invins-o pe Roberta Vinci si se va duela cu o conationala

Maria Sarapova a castigat primul meci de la revenirea dupa suspendarea pentru meldonium, ea impunandu-se in meciul cu Roberta Vinci, din primul tur al turneului de la Stuttgart.

Maria Sarapova, revenire cu victorie dupa scandalul de dopaj

Rusoaica Maria Sarapova a revenit in circuitul profesionist feminin de tenis WTA) cu o victorie, 7-5, 6-3 cu italianca Roberta Vinci, miercuri, in primul tur la Stuttgart, turneu dotat cu premii totale de.

Maria Sharapova castiga la meciul de revenire de parca nu ar fi lipsit niciodata

Maria Sharpova a castigat fara sa clipeasca primul sau meci oficial de tenisdupa aproape un an si jumatate de pauza.

Victorie pentru Sharapova la revenirea dupa suspendarea pentru dopaj: A trecut de Roberta Vinci dupa un meci dificil

Maria Sharapova a revenit pe terenul la un an si 5 luni dupa ultimul meci profesionist si pare ca absenta din circuitul profesionist nu a afectat-o prea tare, dovada o face victorie in doua seturi, 7-5 6-3,.

WTA Istanbul: Irina Begu, victorie dupa ce a fost condusa cu 4-1 in setul decisiv

Irina-Camelia Begu cap de serie numarul 3 si locul 33 WTA) a revenit, marti, de la 0-3 si 1-4 in setul decisiv al meciului cu Tatjana Maria locul 103 WTA), reusind sa se califice in turul doi al turneului WTA de la Istanbul - competitie dotata cu premii totale in valoare de 250. 000 de dolari.

WTA Stuttgart: Simona Halep - Barbora Strycova 6-2, 6-3/ Halep, calificare in sferturi - In control

Simona Halep s-a calificat, miercuri, in sferturile turneului Premier de la Stuttgart, dupa ce invins-o in doua seturi, scor 6-2, 6-3, pe Barbora Strycova Cehia - locul 17 WTA). Meciul a fost unul la discretia Simonei, disputa intinzandu-se pe durata a 75 de minute.

WTA Stuttgart: Agnieszka Radwanska, eliminata inca din primul tur

Prima surpriza a importanta a turneului WTA de la Stuttgart din categoria Premier) a fost reusita de Ekaterina Makarova: e eliminat-o pe Agnieszka Radwanska, numarul 8 WTA. A fost 6-2, 6-4 pentru jucatoarea din Rusia. Competitia germana este dotata cu premii totale in valoare de 710. 900 dolari.

WTA Stuttgart: Simona Halep o va intalni in turul doi pe Barbora Strycova

Simona Halep a aflat numele adversarei din turul doi al turneului WTA de la Stuttgart, jucatoarea noastra urmand sa o intalneasca pe Barbora Strycova Cehia - locul 17 WTA). Competitia germana face parte din categoria Premier.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,246 seconds )