Libnet.ro
UNICEF

05:30

Wuhan: Echipa OMS a iesit din carantina si incepe ancheta de teren privind originile pandemiei

Hotnews Hotnews,
 Wuhan: Echipa OMS a iesit din carantina si incepe ancheta de teren privind originile pandemiei

Echipa Organizatiei Mondiale a Sanatatii care investigheaza originile pandemiei de Covid-19 a parasit joi hotelul in care era carantinata pentru a incepe munca de teren, transmite Reuters. continuă pe Hotnews

Expertii OMS din Wuhan au iesit din carantina

Expertii Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS) au parasit, joi, hotelul din Wuhan unde au fost in carantina doua saptamani, inainte de a-si incepe ancheta in China despre originea noului coronavirus.

Udrea, asteptata la tribunal chiar dupa ce a iesit din carantina: Este ultimul termen in dosarul in care este acuzata de coruptie

Elena Udrea a iesit din carantina la timp pentru a lua parte la ultimul termen din dosarul in care este acuzata de coruptie. Este vorba despre acelasi dosar in care este judecata si Ioana Basescu, in care acuzatiile procurorilor se refera la finantarea campaniei electorale pentru alegerile prezidentiale de acum 12 ani.

Echipa OMS care investigheaza originile coronavirusului in China a incheiat cele doua saptamani de carantina si poate incepe munca de teren la Wuhan

Echipa condusa de Organizatia Mondiala a Sanatatii care investigheaza originile pandemiei de COVID-19 parasestejoi hotelul in care si-a petrecut perioada de carantina, pentru a incepe munca de.

Simona Halep, nemultumiri din carantina. Cat de greu ii este sportivei sa se antreneze pentru Australian Open

Simona Halep se pregateste sa cucereasca trofeul Australian Open, insa competitia se anunta mai dificila decat de obicei, din cauza restrictiilor impuse de pandemia de COVID-19. Sportiva trebuie sa.

Scoala din Romania incepe cu ore remediale si ore de consolidare: explicatiile ministrului Cimpeanu

Pentru ca sunt constienti de pierderile inregistrate de elevi in perioada cursurilor online, oficialii din Educatie s-au gandit la mai multe solutii: orele remediale si orele de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )