Libnet.ro
UNICEF

06:00

www.antena3.ro va transmite LIVE ultima confruntare dintre Barack Obama si Mitt Romney. Cine va iesi castigator din duel?

Antena3 Antena3,
www.antena3.ro va transmite LIVE ultima confruntare dintre Barack Obama si Mitt Romney. Cine va iesi castigator din duel?

In mai putin de 24 de ore, in Statele Unite incepe cea de-a treia si ultima confruntare dintre Barack Obama si contracandidatul sau la alegerile prezidentiale, Mitt Romney. inainte de prima confruntare,. continuă pe Antena3

Totul despre legatura dintre cancer si stress. Cancerul consecinta stressului?

Exista o legatura intre cancer si stres? Cum contribuie stresul la formarea tumorilor? Conform specialistilor, legatura dintre cancer si stress nu este la fel de evidenta ca cea dintre tutun si cancerul la plamani dar se.

Stenograma discutiei dintre Sorin Blejnar si un angajat ANAF Blejnar, interesat de controlul la Antena3

Fostul sef al ANAF Sorin Blejnar s-a aratat, la un moment dat, foarte interesat de modul in care se desfasoara controlul la Antena 3, potrivit unor interceptari telefonice facute de procurori in dosarul in care.

Stenograma discutiei dintre Sorin Blejnar si Iulian Ilie Dragomir, judecator la iCCJ

Sorin Blejnar: Da. Judecator Dragomir, ICCJ: Am onoarea, excelenta, sa traiti, cu mare respect. Un minut cu un prieten al domniei voastre si al nasului domniei voastre n. r. : Moldovan de la CSAT. ) Nu sunt prietenu.

Stenograma discutiei dintre Sorin Blejnar si Traian Basescu

Sorin Blejnar l-a sunat in luna septembrie 2010 pe presedintele Traian Basescu, pentru a il informa in legatura cu o firma de constructii care a castigat numeroase contracte cu statul si care avea datorii.

Interceptarea discutiei dintre DORIN COCOS si SORIN BLEJNAR

Dorin Cocos:Sa traiti domnul presedinte!Sorin Blejnar: Ce faci domnul, salut!DC: Uite recunosc, mananc la un restaurant fara bon fiscalSB: Spune unde si venimDC: Nu , lasa, nu mai spune, ca tu trimiti pe.

LIVE TEXT Traian Basescu: Ceea ce ne-a propus, sa avem accces la uniunea bancara, s-a intamplat, prin concluziile de azi de la Bruxelles

Lucrarile summit-ului european de toamna s-au incheiat, presedintele Traian Basescu urmand sa sustina o declaratie de presa la Bruxelles in scurt timp. HotNews. ro transmite LIVE TEXT declaratia.

ACCIDENT GRAV in Cluj. Un mort si 18 raniti, in urma coliziuni dintre un tractor si un autocar

O persoana a murit si 18 au fost ranite, dintre care doua grav, duminica seara, intr-un accident rutier care a avut loc in comuna Caseiu, judetul Cluj, in urma coliziuni dintre un tractor si un autocar,.

Iran. 26 de persoane, dintre care 24 eleve, au murit intr-un accident de autocar

Douazeci si sase de persoane, dintre care 24 de eleve, au murit intr-un accident de autocar vineri, dupa ce vehiculul s-a rasturnat vineri seara pe o ruta in provincia Khuzestan, in sud-vestul Iranului, scrie.

Talentul acestei romance a cucerit intreaga lume. Acum canta pe una dintre cele mai renumite scene de opera

Romanii continua sa uimeasca intreaga lume cu talentul lor innascut. De data aceasta, este vorba de o soprana romanca, ce a debutat pe una dintre cele mai renumite scene de opera din lume. Vocea sa a facut.

Ultima dezbatere, de maine, Obama-Romney, despre politica externa. ...

Cei doi adversari in cursa pentru Casa Alba, Barack Obama oi Mitt Romney, se vor confrunta maine intr-o ultima dezbatere televizata, de data asta pe teme legate de politica externa. Dar totul ar putea fi mai degraba un schimb amabil de idei, decat o confruntare, pentru ca nu exista diferen64258;e semnificative intre punctele lor de vedere, considera mai mul64258;i exper64258;i cita64258;i de AFP intr-un comentariu publicat azi si citat de Agerpres. Problematica .

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )