Libnet.ro
UNICEF

12:00

Xenofobia italienilor ia amploare: Petitie pentru scoaterea Romaniei din UE

Antena3 Antena3,
Xenofobia italienilor ia amploare: Petitie pentru scoaterea Romaniei din UE

Valul de xenofobie indreptat impotriva romanilor ia amploare in Italia. Un grup de italieni a facut o petitie pentru a scoate Romania din Uniunea Europeana! Conationalii nostri sunt catalogati, pe retelele d. continuă pe Antena3

Un grup de italieni a creat, pe Facebook, o petitie pentru scoaterea Romaniei din UE

Un grup de italieni a initiat, pe reteaua de socializare Facebook, o petitie pentru scoaterea Romaniei o tara de tigani, delincventi si tigani din UE, informeaza EVZ. Pagina a strans 417.

Monica Macovei: Trecerea Parchetelor sub controlul Parlamentului este o catastrofa pentru imaginea Romaniei

Monica Macovei este de parere ca trecerea Parchetelor si a CSM sub controlul Parlamentului este catastrofala pentru imaginea Romaniei. Declaratia lui Ponta este catastrofala, mai atarna o piatra de.

MAE: Cipru reconfirma sprijinul pentru aderarea Romaniei la Schengen

Presedintiea cipriota a Consiliului UE reconfirma sprijinul pentru aderarea Romaniei la Schengen, potrivit Ministerului Afacerilor Externe. Confirmarea vine ca urmare a intalnirii dintre ministrul Afacerilor.

MAE: Cipru reconfirma sprijinul pentru aderarea Romaniei la Schengen

Ministrul Afacerilor Externe, Titus Corlatean, s-a intalnit joi cu ambasadorul Republicii Cipru la Bucuresti, Kalliopi Avraam, care a reconfirmat sprijinul presedintiei cipriote a Consiliului UE pentru aderarea.

Londra ar putea lua masuri pentru restrictionarea imigratiei din Romania si Bulgaria

Theresa May, ministrul britanic de Interne, sustine ca Londra ar putea introduce controlul la granite pentru a bloca afluxul de imigranti din unele state membre UE, cel mai probabil Romania si Bulgaria, o propunere.

Londra ar putea lua masuri pentru restrictionarea imigratiei din Bulgaria si din tara noastra

Ministrul britanic de Interne, Theresa May, sustine ca Londra ar putea introduce controlul la granite pentru a bloca afluxul de imigranti din unele state membre UE, cel mai probabil din tara noastra si din Bulgaria, relateaza sursele de presa.

Londra ar putea lua masuri pentru restrictionarea imigratiei din Romania si Bulgaria

Ministrul britanic de Interne, Theresa May, sustine ca Londra ar putea introduce controlul la granite pentru a bloca afluxul de imigranti din unele state membre UE, cel mai probabil Romania si Bulgaria, o propunere ce reprezinta o provocare directa pentru unul dintre principiile centrale ale UE, scrie Mediafax.

Londra ar putea lua masuri pentru RESTRICTIONAREA IMIGRATIEI din Romania si Bulgaria.

Ministrul britanic de Interne, Theresa May, sustine ca Londra ar putea introduce controlul la granite pentru a bloca afluxul de imigranti din unele state membre UE, cel mai probabil Romania si Bulgaria, o propunere ce reprezinta o provocare directa pentru unul dintre principiile centrale ale UE, potrivit Mediafax. Theresa May s-a declarat ingrijorata, duminica, intr-un interviu pentru The Sunday Times, de impactul asupra economiei britanice al unui nou val de imigranti. Ea sustine ca .

Fostul director al Postei Romane va candida pentru Camera Deputatilor, din partea PDL

Fostul director al Postei Romane Dumitru Daniel Neagoe, in prezent consilier ales pe lista PDL in Consiliul Judetean Prahova, va candida intr-un colegiu uninominal pentru Camera Deputatilor in judetul Prahova,.

Monica Iacob Ridzi, posibil CANDIDAT pentru alegerile parlamentare din partea PPDD.

Deputatul Monica Iacob Ridzi, care a demisionat recent din PDL, negociaza o candidatura la alegerile parlamentare din partea PPDD, in acelasi colegiu in care a candidat si la scrutinul precedent, respectiv colegiul uninominal 5, care include si orasul Petrosani, unde primar este sotul sau, informeaza Mediafax. Surse politice au declarat ca deocamdata nu a fost luata o decizie finala. De asemenea, surse apropiate lui Ridzi au afirmat ca aceasta ar fi avut discutii si cu reprezentanti ai PSD si .

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2297 seconds )