Libnet.ro
UNICEF

00:08

Yanis Varoufakis, inamicul planului de salvare a Greciei

Adevărul Adevărul,
Yanis Varoufakis, inamicul planului de salvare a Greciei

Demisia ministrului grec de Finante de extrema stanga Yanis Varoufakis, in varsta de 54 de ani, reprezinta probabil o surpriza pentru numerosi alegatori, in urma victoriei zdrobitoare in referendumul de duminica asupra planului de salvare al tarii, relateaza BBC News online. continuă pe Adevărul

Cum afecteaza planul de salvare a Greciei demisia lui Yanis Varoufakis

Demisia ministrului grec de Finante de extrema stanga, Yanis Varoufakis, reprezinta o surpriza pentru numerosi alegatori, in urma victoriei zdrobitoare in referendumul de duminica asupra planului de salvare al tarii.

Grecia: Euclid Tsakalotos a preluat portofoliul Finantelor, dupa demisia lui Yanis Varoufakis

Euclid Tsakalotos a preluat functia de ministru de Finante al Greciei, dupa ce Yanis Varoufakis si-a dat in mod surprinzator demisia din aceasta functie, luni, decizie vazuta ca o concesie facuta.

Ministrul grec de Finante, Yanis Varoufakis, si-a dat demisia

Ministrul grec de Finante, Yanis Varoufakis, a anuntat luni dimineata ca demisioneaza, la o zi dupa ce alegatorii greci au respins prin referendum masurile de austeritate impuse de creditorii internationali ai Greciei, relateaza Reuters in pagina.

POZA ZILEI Yanis Varoufakis stie sa-si faca iesirea din guvern

Yanis Varoufakis si-a dat demisia de la conducerea ministerului de finante de la Atena si a plecat pe motocicleta, impreuna cu sotia sa. Presa britanica scrie ca ministrul demisionar stie sa-si faca exitul, o ironie directa la un posibil Grexit, o iesire a Greciei din zona euro.

Yanis Varoufakis acuza creditorii Greciei de terorism

Yanis Varoufakis, ministrul elen de finante, a acuzat creditorii tarii ale de terrorism si de intentia de a-I umili pe greci.

FOTO: Yanis Varoufakis, o iesire ca-n filme din Guvern

Ministrul de Finante al Greciei, Yanis Varoufakis, a demisionat luni dimineata din Guvernul condus de Alexis Tsipras. Varoufakis, cunoscut deja pentru geaca de piele, camasa scoasa din pantaloni si motocicleta neagra a parasit sediul ministerului pe motocicleta alaturi de sotia lui.

Euclid Tsakalotos, favorit sa preia portofoliul Finantelor dupa demisia lui Yanis Varoufakis

Euclid Tsakalotos ar putea prelua functia de ministru pentru Finante in Grecia, dupa ce Yanis Varoufakis si-a dat in mod surprinzator demisia din aceasta functie, luni, decizie vazuta ca o concesie facuta.

Ministrul grec de finante, Yanis Varoufakis, si-a anuntat demisia

Ministrul grec al finantelor, Yanis Varoufakis, si-a anuntat demisia in urma cu cateva minute. La scurt timp dupa anuntarea rezultatelor referendumului, am fost informat despre o anumita preferinta a.

Ministrul grec de Finante, Yanis Varoufakis, a demisionat

Ministrul grec de finante, Yanis Varoufakis, si-a anuntat luni dimineata demisia, informeaza Reuters. Demisia lui Varoufakis vine la doar o zi dupa referendumul prin care grecii au respins categoric masurile de.

Ministrul grec de Finante, Yanis Varoufakis, a demisionat din guvernul Tsipras, dupa referendumul prin care cetatenii au respins masurile de austeritate propuse de creditori

Ministrul grec de finante, Yanis Varoufakis, si-a anuntat luni dimineata demisia, informeaza Reuters. Demisia lui Varoufakis vine la doar o zi dupa referendumul prin care grecii au respins categoric masurile de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )