Libnet.ro
UNICEF

13:00

YouTube extinde la Arabia Saudita restrictiile de vizionare a filmului Inocenta ...

România Liberă România Liberă,
YouTube extinde la Arabia Saudita restrictiile de vizionare a filmului Inocenta ...

Site-ul YouTube, detinut de Google, va extinde la Arabia Saudita restrictiile filmului denigrator la adresa islamului, pe fondul protestelor violente, informeaza AFP, potrivit Mediafax. Accesul la filmul Inocenta Musulmanilor va fi limitat in tarile in care autoritatile il considera ilegal, India, Indonezia, Malaysia si Arabia Saudita, se arata intr-un comunicat al YouTube. Decizia YouTube a fost luata pe fondul amenintarilor Arabiei Saudite, care intentiona sa blocheze accesul la site-ul . continuă pe România Liberă

Germania va lua masuri legale pentru a interzice difuzarea filmului Inocenta musulmanilor.

Germania incearca sa interzica difuzarea intr-un cinematograf a filmului Inocenta musulmanilor, aflat la originea violentelor din Orientul Mijlociu si Africa, potrivit Mediafax. Gruparea extremista antimusulmana Pro Deutschland intentioneaza sa proiecteze intr-un cinema filmul controversat realizat de o echipa de amatori in Statele Unite. Deocamdata, pe Internet a fost difuzat doar un trailer de 14 minute al filmului, care a fost suficient pentru declansarea unui val de proteste violente in .

Germania va interzice difuzarea filmului Inocenta musulmanilor din cauza violentelor din Orientul Mijlociu si Africa

Autoritatile germane au anuntat ca vor interzice difuzarea filmului Inocenta musulmanilor, cel care a declansat o serie de violente in Orientul Mijlociu si Africa. Hotararea a fost luata dupa ce gruparea.

Arabia Saudita urmareste o reducere a preturilor petrolului

Arabia Saudita urmareste o reducere a preturilor petrolului, majoritatea statelor din cadrul Organizatiei Tarilor Exportatoare de Petrol OPEC) dorind cursuri ale petrolului de aproximativ 100 dolari pe baril, informeaza presa internationala, citand o sursa din zona Golfului.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2432 seconds )