Libnet.ro
UNICEF

11:00

Zboruri anulate in Franta din cauza grevei controlorilor de trafic

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Zboruri anulate in Franta din cauza grevei controlorilor de trafic

Greva declansata de un sindicat francez al controlorilor de trafic aerian a cauzat, ieri, anularea a 40% din zborurile de pe aeroporturile pariziene Orly si Roissy. continuă pe Ziarul Bursa

Franta: 40% dintre zboruri anulate, miercuri, din cauza grevei controlorilor de trafic

Directia Generala a Aviatiei Civile din Franta anunta ca, miercuri si joi, controlorii de trafic vor intra in greva. Astfel, 40% dintre zboruri vor fi anulate. Perturbari ale traficului sunt asteptate pe.

Zboruri anulate si intarzieri in Franta, greva continua

Traficul aerian francez ramanea puternic perturbat joi, in a doua zi a grevei controlorilor de trafic aerian, directia generala a aviatiei civile DGAC) cerandu-le companiilor sa anuleze jumatate din zboruri ca masura preventiva, relateaza Le Monde, in.

4 motive din cauza carora nu te poti concentra

Din cauza vietii trepidante din ziua de astazi, cand esti nevoit sa mentii puterea de concentrare la nivel maxim, nu de putine ori iti dai seama ca incepi sa dai rateuri, iar creierul iti joaca feste. Mergi la.

Organizatia Mondiala a Sanatatii: Numarul imbolnavirilor din cauza chimicalelor din alimente trebuie sa fie un semnal de alarma

Numarul persoanelor care se imbolnavesc din cauza chimicalelor din alimente si a microorganismelor, cum ar fi Salmonella, ar trebui sa fie un semnal de alarma, in conditiile in care oamenii au acces mai mare la alimente transportate de pe un continent pe altul, potrivit OMS, citata de Mediafax.

Circulatie ingreunata pe DN1 din cauza zapezii (VIDEO)

Conform Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romanei, marti dimineata, traficul rutier pe DN1 se desfasoara ingreunat. Asta, din cauza zapezii care s-a depus in ultimele ore. De asemenea, p.

Harghita: Restrictie de circulatie pe DN 12 A, din cauza ninsorii si a viscolului

Circulatia vehiculelor mai mari de 7,5 tone a fost restrictionata marti dimineata pe DN 12 A, Miercurea Ciuc-Comanesti, din cauza ninsorii abundente si a viscolului, potrivit Agerpres.

Fosta gimnasta Natalia Bobrova, medaliata mondiala cu bronz, a murit la varsta de 36 de ani, din cauza unui cancer la stomac

Fosta gimnasta Natalia Bobrova a incetat din viata la 36 de ani, intr-o clinica din Tel-Aviv, din cauza unui cancer la stomac, anunta agentia EFE, citata de Mediafax. in 1993, Natalia Bobrova a castigat.

Apple Watch nu se va vinde in tara ceasurilor din cauza unor patente

In Elvetia, tara care de-a lungul anilor a devenit sinonima cu ceasurile de calitate, nu se va comercializa noul Apple Watch. Desi exista in continuare o dilema vizavi de adoptia globala smartwatch-urilor, mai multe firme elvetiene au promis deja ca lucreaza intens la ceasuri inteligente. Partea amuzanta este ca, cel putin in Elvetia, respectivele companii [] Apple Watch nu se va vinde in tara ceasurilor din cauza unor patente Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Zboruri anulate pe Otopeni in urma grevei din Franta: Pasagerii vor ajunge cu intarziere la destinatie (VIDEO)

Greva controlorilor de trafic aerian din Franta a afectat zborurile de pe aeroportul Otopeni, informeaza B1 TV. Joi dimineata, o cursa a fost anulata, iar una a avut intarziere. Pasagerii vor ajunge asadar, cu.

Asirom si-a propus profit in 2014, dar a inchis pe minus din cauza politelor RCA si agricole

Asirom si-a propus obtinerea unui profit de 13,3 milioane de lei in 2014, dar a incheiat anul cu un rezultat negativ de 29,4 milioane de lei, in scadere cu 87,5% fata de 2013, pe fondul pierderilor din liniile de asigurari de raspundere civila auto.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2039 seconds )