Libnet.ro
UNICEF

01:05

Zece copii si un adult, loviti de fulger

România Liberă România Liberă,
Zece copii si un adult, loviti de fulger

Zece copii si un adult au fost loviti de fulger sambata dupa-amiaza intr-un parc din capitala Frantei, iar sase dintre copii se afla in stare grava, a declarat Vicent Baladi, adjunct al primarului de arondisment, informeaza AFP. continuă pe România Liberă

Zece copii si un adult loviti de fulger, intr-un parc din Paris

Zece copii si un adult au fost loviti de fulger in aceasta dupa-amiaza in parcul Monceau, din nord-vestul Parisului, iar sase dintre copii se afla in stare grava, a declarat Vicent Baladi, adjunct al primarului de arondisment, potrivit agentiei AFP.

Zece copii si un adult, loviti de fulger intr-un parc din Paris. Sase dintre copii sunt in stare grava!

Zece copii si un adult au fost loviti de fulger sambata dupa-amiaza in parcul Monceau, din nord-vestul Parisului, iar sase dintre copii se afla in stare grava, a declarat Vicent Baladi,.

FOTO Record pentru Romania: 10.175 de oameni au fost, sambata, la Arena Nationala la cel mai mare curs de resuscitare

Un nou record national a fost stabilit, sambata, pe Arena Nationala, cand 10. 175 de persoane au invatat si apoi au exersat manevrele de resuscitare predate de specialisti in prim ajutor si medicina de urgenta. Recordul national stabilit sambata este apropiat de cel inregistrat in Germania unde 11. 843 de persoane au fost concomitent la un astfel de curs.

Natura dezlantuita in Constanta: Strazile au fost inundate dupa o ploaie torentiala (VIDEO)

Natura s-a dezlantuit in Constanta, unde o ploaie torentiala a facut ravagii! Mai multe strazi au fost inundate, iar apa era cat pe ce sa patrunda in casele oamenilor. Si de parca nu era de.

Momente de panica la un hotel din Predeal: 120 de turisti au fost evacuati, dupa izbucnirea unui incendiu

La Hotelul Rozmarin din statiunea Predeal a izbucnit un incendiu, vineri dimineata, iar aproximativ 120 de turisti au fost evacuati, potrivit adevarul. ro. La fata locului s-au deplasat patru autospecale ale.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2322 seconds )