Libnet.ro
UNICEF

01:05

Zece politisti de frontiera de la Giurgiu, retinuti dupa ce ar fi primit mita

Adevărul Adevărul,
Zece politisti de frontiera de la Giurgiu, retinuti dupa ce ar fi primit mita

Zece angajati ai Politiei de Frontiera din Giurgiu au fost retinuti fiind urmariti penal pentru luare de mita. Acestia sunt acuzati ca ar fi primit mita pentru a permite iesirea din tara a unor masini inmatriculate provizoriu in Romania. continuă pe Adevărul

Perchezitii la Politia de Frontiera Giurgiu, in cazul unor agenti suspectati de luare de mita

Mai multe perchezitii au fost efectuate la Politia de Frontiera Giurgiu. Sunt vizati mai multi agenti de la Politia de Frontiera pentru luare de mita, transmite B1 TV. Din informatiile pe care le au procurorii .

Perchezitii la Politia de Frontiera Giurgiu. Mai multi agenti, acuzati ca luau spaga

Mai multi agenti de la Politia de Frontiera Giurgiu sunt suspectati pentru luare de mita.

Politisti de frontiera, acuzati de luare de mita. Procurorii fac perchezitii in Giurgiu

Procurorii Parchetului General fac luni perchezitii in judetul Giurgiu intr-un caz in care mai multi agenti de politie de frontiera sunt suspectati de luare de mita dupa ce ar fi primit mai multe sume de bani pentru a permite iesirea din tara a unor masini inmatriculate provizoriu in Romania.

Politisti de frontiera, acuzati de luare de mita; procurorii fac luni perchezitii

Procurorii fac luni perchezitii in judetul Giurgiu, intr-un dosar in care mai multi politisti de frontiera sunt cercetati pentru luare de mita, dupa ce au lasat mai multe persoane sa iasa din Romania cu autoturisme inmatriculate provizoriu.

Perchezitii in Giurgiu: Sunt vizati politisti de frontiera acuzati de luare de mita

]Procurorii fac luni perchezitii in judetul Giurgiu, intr-un dosar in care mai multi politisti de frontiera sunt cercetati pentru ca ar fi luat mita pentru a permite unor persoane sa iasa din Romania cu autoturisme inmatriculate provizoriu, relateaza Mediafax.

Politisti de frontiera, arestati pentru luare de mita

Opt politisti de la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu-Ruse, care sunt acuzati ca au luat mita pentru a permite iesirea din tara a unor autoturisme inmatriculate provizoriu, au fost arestati preventiv,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )