Libnet.ro
UNICEF

01:05

Zece trenuri, blocate pe Valea Prahovei din cauza defectiunilor provocate de copacii doborati de viscol: Peste 60 trenuri, anulate

B1 B1,
Zece trenuri, blocate pe Valea Prahovei din cauza defectiunilor provocate de copacii doborati de viscol: Peste 60 trenuri, anulate

Un numar de 10 trenuri de calatori stationau, in jurul orei 09:00, in gari adiacente, intrucat pe relatia Comarnic - Valea Larga au avut loc caderi de copaci care au rupt linia de contact pe ambele fire de. continuă pe B1

Zece trenuri blocate pe Valea Prahovei. Copacii doborati de vant au rupt liniile electrice.

Zece trenuri sunt blocate pe Valea Prahovei, din cauza copacilor care au fost rupti de vant si au cazut peste liniile electrice, rupandu-le. Circulatia feroviara pe acest tronson este intrerupta pe ambele sensuri, anunta Agerpres. Datele sunt postate si pe site-ul Ministerului Transporturilor. Totodata, linia ferata intre Ploiesti Sud si Urziceni a fost inchisa, din cauza viscolului. Mai mult de 60 de trenuri, pe diverse rute, au fost anulate, in timp ce in alte zone se circula cu restrictie de .

Bucuresti: Zeci de tramvaie, blocate pe linia 41 din cauza zapezii, la Piata Presei Libere

Zeci de tramvaie au ramas blocate, sambata, in zona Piata Presei Liebere din cauza zapezii care s-a depus pe linii, relateaza Libertatea. Angajatii Primariei incearca sa degajeze permanent liniile cu.

Ai drum intre Ploiesti si Predeal? Zece trenuri sunt blocate

Zece trenuri de calatori au ramas blocate, in noaptea de sambata spre duminica, in garile dintre Ploiesti si Predeal, dupa ce mai multi copaci au cazut pe linia de contact in zona Valea Larga, blocand ambele fire, in prezent un fir fiind.

Ninsoarea anuntata in weekend, mana cereasca pe Valea Prahovei. Se schiaza la Busteni si Azuga

Ninsorile anuntate in acest weekend de meteorologi, de pana la 20 litri de precipitatii in 24 de ore, dar mai ales o scadere a temperaturilor de pana la minimum -4 grade Celsius, sunt asteptate pe Valea Prahovei ca o mana cereasca.

Localitati ramase fara curent electric din cauza viscolului si zapezii.

Peste 22. 000 de consumatori abonati ai companiei CEZ din 15 localitati ale judetului Arges nu au curent electric, sambata dimineata, din cauza viscolului care a avariat zeci de puncte de transformare operate de CEZ, echipele de interventie aflandu-se pe teren pentru remedierea defectiunilor. Aproximativ 4. 000 de locuinte din judetul Ilfov nu au avut energie electrica vineri seara, incepand cu ora 22. Un numar de 22. 580 de consumatori din 15 localitati ale judetului Arges nu sunt alimentati .

CNADNR: 34 trenuri au fost anulate si 22 drumuri, inchise din cauza viscolului

Florea Dascalu, consilier director CNADNR, a declarat pentru B1 TV ca 22 de drumuri au fost inchise din cauza viscolului. Totodata, acesta a precizat ca 34 de trenuri au fost anulate. De asemenea, Dascalu a precizat.

CFR Calatori: Trei trenuri, anulate din cauza ninsorii viscolite

Un numar de trei trenuri de calatori care circulau intre Bucuresti Obor si Constanta, respectiv intre Bucuresti Obor si Fetesti, au fost anulate, din cauza viscolului, fiind introduse totodata limitari de.

Buzau: Doua microbuze cu pasageri si patru autoturisme, blocate din cauza viscolului

Doua microbuze de persoane, unul cu 11 pasageri, iar celalalt doar cu soferul la bord, dar si patru autoturisme sunt blocate, la ora transmiterii acestei stiri, din cauza viscolului, pe drumuri din judetul Buzau, pentru deblocarea lor actionand mai multe utilaje de deszapezire, relateaza Mediafax.

Peste 11.000 de persoane IZOLATE in judetul Prahova, din cauza conditiilor meteo

Peste 11. 000 de oameni din patru localitati din judetul Prahova sunt izolati, duminica, din cauza ca drumurile care duc spre cele patru comune sunt blocate in urma ninsorilor abundente si a viscolului. Potrivit.

Prahova: Trei localitati izolate dupa ce drumurile au fost inchise din cauza viscolului

Trei localitati din judetul Prahova sunt izolate, sambata, dupa ce drumurile de acces au fost blocate din cauza zapezii si a vantului puternic, doua persoane, printre care un copil, fiind transportate la spital cu vehicule senilate, informeaza Agerpres.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )