Libnet.ro
UNICEF

06:00

Peste 11.000 de persoane IZOLATE in judetul Prahova, din cauza conditiilor meteo

Antena3 Antena3,
Peste 11.000 de persoane IZOLATE in judetul Prahova, din cauza conditiilor meteo

Peste 11. 000 de oameni din patru localitati din judetul Prahova sunt izolati, duminica, din cauza ca drumurile care duc spre cele patru comune sunt blocate in urma ninsorilor abundente si a viscolului. Potrivit. continuă pe Antena3

Dambovita: Peste 2.300 persoane, fara curent electric din cauza avariilor produse de viscol

Peste 2. 300 de persoane din mai multe localitati ale judetului Dambovita nu au alimentare cu energie electrica din cauza avariilor produse pe reteaua de alimentare, informeaza Mediafax. Potrivit datelor furnizate.

Buzau: 37 de comune, izolate din cauza drumurilor impracticabile

Un numar de 37 comune din judetul Buzau cu 127 sate apartinatoare sunt izolate, duminica seara, din cauza drumurilor impracticabile, informeaza Mediafax. Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului.

DN67C este inchis intre localitatile Novaci si Ranca din cauza viscolului

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale anunta ca incepand cu ora 22:00 se inchide circulatia pe drumul national DN67C intre km 16+000 - 34+800 intre localitatile Novaci si Ranca din judetul Gorj, din cauza vantului puternic si a zapezii abundente viscolita de pe versanti, conform unui comunicat remis redactiei.

Prahova: Trei localitati izolate dupa ce drumurile au fost inchise din cauza viscolului

Trei localitati din judetul Prahova sunt izolate, sambata, dupa ce drumurile de acces au fost blocate din cauza zapezii si a vantului puternic, doua persoane, printre care un copil, fiind transportate la spital cu vehicule senilate, informeaza Agerpres.

Aproximativ 7.000 de persoane sunt IZOLATE in Prahova

Aproximativ 7. 000 de persoane din trei comune ale judetului Prahova sunt izolate, sambata dupa-amiaza, dupa ce autoritatile au inchis, din cauza viscolului puternic, drumurile judetene care duc catre.

Drumul judetean Mizil Salciile a fost inchis in Prahova din cauza ninsorii

Drumul judetean 102 D din Prahova a fost inchis din cauza conditiilor meteorologice. Politistii rutieri recomanda soferilor sa nu mearga pe aceasta ruta din sudul judetului.

Buzau: Doua microbuze cu pasageri si patru autoturisme, blocate din cauza viscolului

Doua microbuze de persoane, unul cu 11 pasageri, iar celalalt doar cu soferul la bord, dar si patru autoturisme sunt blocate, la ora transmiterii acestei stiri, din cauza viscolului, pe drumuri din judetul Buzau, pentru deblocarea lor actionand mai multe utilaje de deszapezire, relateaza Mediafax.

Localitati ramase fara curent electric din cauza viscolului si zapezii.

Peste 22. 000 de consumatori abonati ai companiei CEZ din 15 localitati ale judetului Arges nu au curent electric, sambata dimineata, din cauza viscolului care a avariat zeci de puncte de transformare operate de CEZ, echipele de interventie aflandu-se pe teren pentru remedierea defectiunilor. Aproximativ 4. 000 de locuinte din judetul Ilfov nu au avut energie electrica vineri seara, incepand cu ora 22. Un numar de 22. 580 de consumatori din 15 localitati ale judetului Arges nu sunt alimentati .

UPDATE Cursurile vor fi suspendate luni si marti in Bucuresti si judetele Braila, Buzau, din cauza vremii nefavorabile. In judetul Arges se inchid scolile luni

Cursurile vor fi suspendate luni si marti in Bucuresti la recomandarea Institutiei Prefectului si a Primariei Generale, din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, informeaza Agerpres. Aceeasi masura se aplica si in judetul Braila, mai putin in municipiul Braila, si in judetul Buzau. De asemenea, in judetul Arges se suspenda cursurile doar luni.

Polonia: 10 persoane au murit din cauza frigului

Un numar de 10 persoane au murit din cauza frigului in ulrimele 36 de ore in Polonia, unde temperaturile au coborat in anumite regiuni sub minus 22 de grade Celsius, a anuntat sambata politia nationala.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )