Libnet.ro
UNICEF

08:00

Buzau: 37 de comune, izolate din cauza drumurilor impracticabile

B1 B1,
Buzau: 37 de comune, izolate din cauza drumurilor impracticabile

Un numar de 37 comune din judetul Buzau cu 127 sate apartinatoare sunt izolate, duminica seara, din cauza drumurilor impracticabile, informeaza Mediafax. Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului. continuă pe B1

Prahova: Aproximativ 7.000 de persoane din trei comune, izolate din cauza viscolului (VIDEO)

Aproximativ 7. 000 de persoane din trei comune prahovene sunt izolate, sambata dupa-amiaza, dupa ce autoritatile au inchis, din cauza viscolului puternic, drumurile judetene care duc catre localitatile Fulga,.

BUZAU: 37 de comune cu 129 de sate apartinatoare, izolate in nameti.

Un numar de 37 de comune buzoiene cu 129 de sate apartinatoare sunt izolate, duminica seara, in judetul Buzau, drumurile fiind impracticabile din cauza nametilor si viscolului puternic. Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Buzau, Marius Sarbescu, in toate cele 37 de localitati sunt probleme pe caile rutiere, ca urmare a viscolului puternic si a ninsorii care continua sa cada inca de sambata dimineata, conform Mediafax. Printre localitatile afectate se .

Peste 11.000 de persoane IZOLATE in judetul Prahova, din cauza conditiilor meteo

Peste 11. 000 de oameni din patru localitati din judetul Prahova sunt izolati, duminica, din cauza ca drumurile care duc spre cele patru comune sunt blocate in urma ninsorilor abundente si a viscolului. Potrivit.

Prahova: Trei localitati izolate dupa ce drumurile au fost inchise din cauza viscolului

Trei localitati din judetul Prahova sunt izolate, sambata, dupa ce drumurile de acces au fost blocate din cauza zapezii si a vantului puternic, doua persoane, printre care un copil, fiind transportate la spital cu vehicule senilate, informeaza Agerpres.

Judetul Buzau, izolat din cauza viscolului puternic

Operatiuni dramatice de salvare in Buzau. Ambulantele ajung cu greu la cazurile de urgente din cauza viscolului si a ninsorilor abundente din ultimele ore. Mai multe gravide, dar si un copil cu convulsii au.

Buzau: Doua microbuze cu pasageri si patru autoturisme, blocate din cauza viscolului

Doua microbuze de persoane, unul cu 11 pasageri, iar celalalt doar cu soferul la bord, dar si patru autoturisme sunt blocate, la ora transmiterii acestei stiri, din cauza viscolului, pe drumuri din judetul Buzau, pentru deblocarea lor actionand mai multe utilaje de deszapezire, relateaza Mediafax.

UPDATE Cursurile vor fi suspendate luni si marti in Bucuresti si judetele Braila, Buzau, din cauza vremii nefavorabile. In judetul Arges se inchid scolile luni

Cursurile vor fi suspendate luni si marti in Bucuresti la recomandarea Institutiei Prefectului si a Primariei Generale, din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, informeaza Agerpres. Aceeasi masura se aplica si in judetul Braila, mai putin in municipiul Braila, si in judetul Buzau. De asemenea, in judetul Arges se suspenda cursurile doar luni.

16 drumuri nationale sunt inchise din cauza vremii nefavorabile.

Vicepremierul Gabriel Oprea a anuntat sambata, in jurul orei 15, ca mai multe drumuri nationale si judetene sunt inchise din cauza vremii nefavorabile. Iata lista acestora: A1 Bucuresti - Pitesti) A2 Bucuresti - Drajna) A2 Drajna - Fetesti) A3 Bucuresti - Ploiesti) DN 1B Mizil - Buzau) DN 1D Albesti - Urziceni) DN 2 Afumati - Focsani) DN 21 Calarasi - Slobozia) DN 22 Ramnicu Sarat - Braila) DN 23B Maicanesti - Ciorasti) DN 24D Varlezi - Intersectie cu DN 26) DN .

Autostrazile A1, A2 si A3 si opt drumuri nationale, inchise din cauza viscolului

Autostrazile A1, A2 si A3 au fost inchise, sambata, din cauza viscolului, relateazaB1 TV. Autostrazile A1 si A2 au fost inchise, temporar, pe anumite portiuni, din cauza unor accident in lant si din.

UPDATE Situaita traficului: Circulatie ingreunata din cauza conditiilor meteo, pe A1, A2 si A3

Pe numeroase artere rutiere din zonele aflate sub atentionarea meteorologica de viscol se circula ingreunat la aceasta ora din cauza carosabilului umed, fiind posibil sa apara si poleiul, aceleasi conditii dificile fiind inregistrate si pe autostrazile A1 Bucuresti-Pitesti, A2 Bucuresti-Constanta si A3 Bucuresti - Ploiesti, anunta Centrul Infotrafic. Totodata, autoritatile navale din Republica Serbia au luat vineri masura inchiderii traficului fluvial pe Dunare, in perimetrul portului Veliko Gradiste din cauza vitezei mari a vantului.

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )