Libnet.ro
UNICEF

01:06

Zeci de persoane, in centrul Clujului la un miting de solidaritate cu refugiatii din Europa

Adevărul Adevărul,
Zeci de persoane, in centrul Clujului la un miting de solidaritate cu refugiatii din Europa

Peste 50 de persoane participa, sambata, la Cluj-Napoca, la un miting de solidaritate cu refugiatii din Europa, care nu a fost insa autorizat de primarie, participantii avand pancarte cu mesaje, precum Refugiatii sunt bineveniti sau Xenofobia ucide omenia. continuă pe Adevărul

FOTOREPORTAJ: Refugiatii din Belgrad

E luni. Dupa sase ore de condus, ajung la vama. Granicerul ma pune sa deschid portbagajul, ma intreaba unde merg si pufneste in ras cand ii povestesc despre refugiatii din Belgrad. Reactia lui ma lasa confuz, dar imi face semn sa merg mai departe. Granicerului sarb, in schimb, nu-i arde de glume, se uita serios, drept in ochii mei, jumatate de minut. Ma simt brusc vinovat si incerc sa nu clipesc, poate ma lasa sa merg mai departe. Nu reusesc, castiga jocul, am clipit primul.

Ministrul Sanatatii: Refugiatii din zonele cu poliomielita care ajung in Romania vor fi monitorizati

Refugiatii care vor ajunge in Romania din zonele cu risc crescut din poliomielita ar putea avea acest virus si vor fi monitorizati, iar daca va fi cazul populatia care vine din acele zone va fi vaccinata, a.

Arabia Saudita vrea sa construiasca 200 de moschei pentru refugiatii din Germania

Arabia Saudita s-a oferit sa construiasca 200 de moschei in Germania pentru refugiatii sirieni care au fugit de razboiul din tara lor in Europa.

VIDEO. Filmare, realizata pe ascuns, dezvaluie modul REVOLTATOR in care sunt tratati refugiatii din Ungaria

O inregistrare cu camera ascunsa din interiorul celui mai mare centru de migranti din Ungaria, la frontiera cu Serbia, arata cum politistii arunca sandvisuri unui grup de circa 150 de imigranti, relateaza Agerpres.

FOTOREPORTAJ Granita. Cum trec refugiatii din Serbia in Ungaria

Srre are 21 de ani si a plecat acum trei ani din Siria. A stat in Turcia pana acum o saptamana, cand au ajuns acolo fratele mai mic si prietenul cel mai bun. Inainte de razboi, au locuit langa mare, asa ca s-a hotarat sa inoate pana in Grecia, oricum nu aveau bani sa traverseze toti trei, si-a trimis doar fratele pe barca. Imi arata pe ecranul telefonului - 3 kilometri jumatate. Nu pare mult, dar a durat patru ore sa ajunga la mal.

Criza imigrantilor: Germania vrea o reuniune a G7 pentru a-i ajuta pe refugiatii din tarile vecine cu Siria

Seful diplomatiei germane Frank-Walter Steinmeier a propus miercuri organizarea unei reuniuni a tarilor din G7 si a mai multor tari arabe pentru a debloca fonduri in favoarea refugiatilor originari din Siria.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )