Libnet.ro
UNICEF

13:30

Zegrean, un nou mandat in fruntea CCR

Adevărul Adevărul,
Zegrean, un nou mandat in fruntea CCR

Augustin Zegrean a fost ales pentru un nou mandat de presedinte al Curtii Constitutionale CCR) dupa ce l-a invins pe contracandidatul sau Tudor Toader, scorul in urma votului fiind de sapte la doi, conform Mediafax. continuă pe Adevărul

Zegrean, un nou mandat in fruntea Curtii Constitutionale

Augustin Zegrean a fost ales pentru un nou mandat de presedinte al Curtii Constitutionale CCR) dupa ce l-a invins pe contracandidatul sau Tudor Toader, scorul in urma votului fiind de sapte la doi, conform Mediafax.

Augustin Zegrean isi depune candidatura pentru un nou mandat ca presedinte al Curtii Constitutionale

Presedintele Curtii Constitutionale a Romaniei CCR), Augustin Zegrean, a declarat luni ca isi va depune candidatura pentru inca un mandat de trei ani la conducerea CCR, transmite Agerpres.

Augustin Zegrean, reales la sefia CCR cu majoritate de voturi

Presedintele CCR, Augustin Zegrean, a fost reales, luni, pentru un nou mandat de trei ani de zile. Acesta a fost ales cu majoritate de voturi, votul fiind secret. Stire in curs de actualizare.

Cei trei membri CCR participa la prima sedinta. ...

Daniel Morar, Mona Pivniceru si Valer Dorneanu participa, luni, la prima sedinta in calitate de judecatori ai Curtii Constitutionale, in cadrul careia urmeaza sa fie ales si noul presedinte al CCR, informeaza Mediafax. De asemenea, Augustin Zegrean a anuntat ca isi depune candidatura pentru un nou mandat de trei ani. Noii judecatori ai Curtii Constitutionale, Daniel Morar, Mona Pivniceru si Valer Dorneanu, numiti pentru un mandat de noua ani, au depus juramantul de investitura, luni, in fata .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2545 seconds )