Libnet.ro
UNICEF

10:00

Zgonea: Cel mai important obiectiv al Romaniei ramane aderarea la spatiul Schengen.

România Liberă România Liberă,
Zgonea: Cel mai important obiectiv al Romaniei ramane aderarea la spatiul Schengen.

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat, miercuri, in conferinta de presa comuna sustinuta cu presedintele Parlamentului European, Martin Schultz, ca cel mai important obiectiv al Romaniei ramane aderarea la spatiul Schengen, informeaza Mediafax. Romania se bazeaza pe sprijinul Parlamentului European in ceea ce priveste prioritatile noastre europene: libera circulatie a persoanei, consolidarea pietei interne, extinderea UE, integrarea rapida a Republicii Moldova in UE. continuă pe România Liberă

Valeriu Zgonea: Cel mai important obiectiv al Romaniei ramane aderarea la spatiul Schengen

Presedintele Camerei Deputatilor, ValeriuZgonea, a declarat, miercuri, in cadrul unei conferinte de presa comuna sustinuta alaturi de presedintele ParlamentuluiEuropean,MartinSchulz,.

Moldoveanu: Cel mai important lucru este crearea de noi locuri de munca.

Ramon Moldoveanu candideaza intr-o zona afectata de inchideri de fabrici si de somaj masiv. Editia de Transilvania a Romaniei libere continua interviurile cu candidatii la alegerile parlamentare. Dupa Adrian Papahagi ARD), Hunor Kelemen UDMR) si Leonard Horvath USL), in acest numar publicam un interviu cu Ramon Moldoveanu ARD), candidat pentru Senat. Saptamana viitoare, urmeaza candidatul PRM Ioan Ciorca. Care este motivul pentru care ati decis sa intrati in aceasta batalie, la .

Cel mai vechi oras preistoric din Europa a fost descoperit in Bulgaria

Arheologii bulgari anunta ca au descoperit cel mai vechi oras preistoric din Europa. Asezarea fortificata, asezata in apropierea orasului Provadia, a fost un important centru pentru productia de sare, informeaza BBC.

Conferinta proiectului ProMediere activa in Sud-Est - drumul cel mai scurt din somaj catre un loc de munca a avut loc azi

Asociatia Europa pentru Dezvoltare Umana a organizat conferinta de lansare a proiectului ProMediere activa in Sud-Est - drumul cel mai scurt din somaj catre un loc de munca POSDRU/106/5. 1/G/77393, proiect cofinantat de Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

A fost descoperit cel mai fericit om din lume. Vezi care sunt secretale sale

Cand ai vazut ultima oara un om foarte fericit? Un calugar tibetan, in varsta de 66 de ani, totodata specialist in genetica moleculara, este considerat cel mai fericit om din lume. Cercetatorii de la.

Ne asteapta cel mai complicat an de la inceputul crizei: nevoia de finantare se ridica la 25 MLD. euro

Romania trebuie sa atraga anul viitor 25 miliarde euro pentru a finanta datoria publica si deficitul de cont curent, cresterea absorbtiei de fonduri europene fiind cruciala in acest context, intrucat, in cel mai pesimist scenariu, vom avea recesiune si.

Lansarea proiectului ProMediere activa in Sud-Est - drumul cel mai scurt din somaj catre un loc de munca va avea loc maine

Asociatia Europa pentru Dezvoltare Umana organizeaza maine, la Hotelul Royal, Sala Mircea Voda, conferinta de lansare a proiectului ProMediere activa in Sud-Est - drumul cel mai scurt din somaj catre un loc de munca POSDRU/106/5. 1/G/77393, proiect cofinantat de Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, arata un comunicat trimis redactiei.

Euro, la cel mai redus nivel de la inceputul acestei luni. Vezi cotatia BNR

Moneda nationala s-a apreciat, la inceput de saptamana, atat in raport cu euro, cat si cu dolarul american, astfel ca moneda unica europeana este la cel mai redus nivel incepand cu 4 octombrie. Banca.

VIDEO. Cel mai vechi oras din Europa, descoperit langa Romania.

Cel mai vechi oras din Europa, care dateaza de acum aproximativ 7. 000 de ani, a fost descoperit in preajma unor mine de sare din Bulgaria, informeaza Realitatea. net. Vestigiile celui mai vechi oras din Europa au fost descoperite la o aruncatura de bat de tara noastra, in localitatea Provadia nord-estul Bulgariei), langa Varna, scrie Daily Mail. Potrivit primelor estimari ale arheologilor, orasul are o vechime de aproape 7. 000 de ani, fiind intemeiat in jurul anului 4. e. n. Orasul a .

Cel mai vechi oras din Europa, descoperit langa Romania

Arheologii au descoperit,in apropiere de Varna, ruinele unui oras pe care il considera drept cel mai vechi din Europa, avand peste 7. 000 de ani vechime, transmite CNN. Ruinele celui mai vechi oras din Europa,.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2307 seconds )