Libnet.ro
UNICEF

08:00

Zgonea: Punctul de vedere al Parlamentului pe referendum, cat mai repede; nu cautam tertipuri.

România Liberă România Liberă,
Zgonea: Punctul de vedere al Parlamentului pe referendum, cat mai repede; nu cautam tertipuri.

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat, miercuri, ca punctul de vedere al Parlamentului in privinta referendumului solicitat de Traian Basescu va fi dat cat mai repede posibil, deoarece nu are niciun rost sa se caute tertipuri, informeaza Mediafax. Zgonea a spus ca va solicita convocarea Birourilor permanente reunite ale celor doua Camere pentru saptamana viitoare, luni, pentru stabilirea procedurilor de urmat in cazul referendumului solicitat de Traian Basescu. Luni . continuă pe România Liberă

Zgonea: Avizul Parlamentului pe referendum, cat mai repede posibil ca sa nu existe probleme

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat, miercuri, ca Parlamentul se va exprima in privinta referendumului solicitat de Traian Basescu cat mai repede posibil, precizand ca nu are niciun rost.

Valeriu Zgonea: Punctul de vedere al Parlamentului pe referendumul solicitat de presedinte va fi dat cat mai repede posibil, nu cautam tertipuri

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat miercuri, pentru Mediafax, ca punctul de vedere al Parlamentului in privinta referendumului solicitat de Traian Basescu va fi dat cat mai repede posibil, el aratand ca nu are niciun rost sa se caute tertipuri.

Elena Basescu: Reintalnirea romanilor cu fratii lor timoceni trebuie sa se faca cat mai repede in UE

Europarlamentarul PDL Elena Basescu a fost, duminica, in vizita la romanii din Valea Timocului, ea spunandu-le ca se va lupta pentru ca acestia sa beneficieze in Serbia de aceleasi drepturi ca ale.

Elena Basescu, in Timoc: Reintalnirea romanilor cu fratii lor timoceni trebuie sa se faca cat mai repede in UE

Europarlamentarul PDL Elena Basescu i-a vizitat astazi pe romanii din Valea Timocului, ea spunandu-le ca se va lupta pentru ca acestia sa beneficieze in Serbia de aceleasi drepturi ca ale comunitatii sarbe din Romania.

Cand analizeaza parlamentarii propunerea lui Basescu privind referendumul. Vezi ce spune Zgonea.

Solicitarea presedintelui Traian Basescu- de a supune dezbaterii publice, prin intermediul unui referendum, modificarea structurii Parlamentului- va fi analizata, luni, in plen, iar votul parlamentarilor ar putea fi dat marti, potrivit unor surse citate de Realitatea TV. _ _ _ _ Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat, miercuri, ca punctul de vedere al Parlamentului in privinta referendumului solicitat de Traian Basescu va fi dat cat mai repede posibil, deoarece .

Zgonea: Luni cer convocarea Birourilor permanente reunite pentru a discuta despre referendumul solicitat de presedinte

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat, astazi, ca Parlamentul isi va exprima cat mai repede posibil punctul de vedere in privinta referendumului solicitat de Traian Basescu, motivand ca nu are niciun rost sa se caute tertipuri.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2389 seconds )