Libnet.ro
UNICEF

01:06

Zidul unei cladiri din centrul Capitalei S-A PRABUSIT peste 3 masini

Antena3 Antena3,
Zidul unei cladiri din centrul Capitalei S-A PRABUSIT peste 3 masini

Zidul unei cladiri parasite din centrul Capitalei s-a prabusit si a distrus trei masini parcate langa el. Acestea au fost distruse, iar pagubele se ridica la cateva zeci de mii de euro. Din. continuă pe Antena3

Bucuresti: Zidul unei cladiri dezafectate s-a prabusit peste cateva autoturisme parcate

Zidul unei cladiri dezafectate de pe Bulevardul Corneliu Coposu din Capitala s-a prabusit peste niste masini care erau parcate in zona, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bucuresti fiind sesizat sambata dimineata si constatand ca nu au fost victime. Zidul s-a prabusit dintr-o cladire dezafectata de pe Bulevardul Coposu, nr. 7, in Sectorul 3 al Capitalei.

Bucuresti: Trei masini avariate, dupa ce zidul unei cladiri dezafectate s-a prabusit (VIDEO)

Zidul unei cladiri dezafectate de pe Bulevardul Corneliu Coposu din Capitala s-a prabusit peste cateva masini care erau parcate in zona. Omasina a fost avariata. in urma incidentului o masina a fost.

Zidul unei cladiri dezafectate din Capitala, prabusit peste masini parcate

Zidul unei cladiri dezafectate de pe Bulevardul Corneliu Coposu din Capitala s-a prabusit peste niste masini care erau parcate in zona, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ISU) Bucuresti fiind sesizat sambata dimineata si constatand ca nu au fost victime.

16 apartamente noi in centrul Capitalei

Central Garden Residence este un nou proiect imobiliar din centrul Capitalei, in valoare de 2,5 milioane de euro, ne-a declarat Madalin Blaj, reprezentantul companiei dezvoltatoare.

UMILINTA de neimaginat pentru elevele unei scoli din Satu Mare

Umilinta de neimaginat pentru elevele unei scoli din Satu Mare. Directorul adjunct, alaturi de alte opt cadre didactice, le-au scos pe fete in careul scolii sa le controleze daca poarta sau nu lenjerie.

Primarul unei localitati din Vaslui, trimis in judecata pentru obtinere nejustificata de fonduri UE

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie - Serviciul Teritorial Iasi au dispus trimiterea in judecata, in stare de libertate, a lui Lefter Grigore, primar al localitatii Osesti, judetul Vaslui, pentru obtinerea nejustificata de fonduri europene.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )