Libnet.ro
UNICEF

11:00

Zina Dumitrescu a iesit din azil pentru ziua Danei Savuica

ADPM ADPM,
Zina Dumitrescu a iesit din azil pentru ziua Danei Savuica

Dana Savuica si-a sarbatorit zilele trecute ziua de nastere, dand o petrecere de zile mari. La eveniment a luat parte si Zina Dumitrescu, care a iesit din azil special pentru aceasta ocazie. continuă pe ADPM

Zina Dumitrescu, abandonata de prieteni in azil? Mental, este cazuta!

Zina Dumitrescu parcurge o perioada de depresie crunta. Cunoscuta creatoare de moda s-a interiorizat excesiv si nu isi doreste sa mai iasa din camera de la azilul de batrani. In plus, prietenii ei nu au mai vizitat-o de multa vreme. Iata ce declara o apropiata de-a ei.

Atentatele din Franta au ieftinit vacantele la Paris: Preturile pentru Ziua Indragostitilor au scazut cu 20%

Vacantele la Paris s-au ieftinit in urma atentatelor din Franta de acum cateva saptamani. Preturile pentru Ziua Indragostitilor au scazut cu 20%. Anul acesta este primul an in care sesizam o ieftinire,.

Cum se pregatesc iesenii pentru Ziua Unirii

Mii de ieseni sunt asteptati, sambata, la manifestarile organizate de Ziua Unirii, la Iasi, la care vor participa si presedintele Klaus Iohannis si premierul Victor Ponta, conform Mediafax.

Antrenorii straini, eliminati din ecuatie pentru alegerea noului selectioner la handbal feminin

Federatia Romana de Handbal anunta ca prima sansa pentru obtinerea postului de selectioner, in locul lui Tadici, o va avea tot un roman. in cadrul sedintei comisiei tehnice a forului national dorinta membrilor prezenti a fost ca prima sansa sa o aiba un antrenor din Liga Nationala.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2383 seconds )