Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ziua Tatalui: Elena Basescu ii ureaza La Multi Ani presedintelui pe Facebook.

România Liberă România Liberă,
Ziua Tatalui: Elena Basescu ii ureaza La Multi Ani presedintelui pe Facebook.

Elena Basescu l-a felicitat pe Facebook pe presedintele Traian Basescu cu ocazia Zilei Tatalui. Fiica cea mica a presedintelui a postat pe contul de Facebook o poza in care apare cu tatal si sora ei si ii ureaza la multi ani lui Traian Basescu in aceasta zi. 12 Mai - Ziua tatilor! Va urez sa va traiasca tatii! La multi ani, tatalui meu!, a scris Elena Basescu pe reteaua de socializare. Postarea a strans peste 1000 de like-uri. Presedintele Traian Basescu petrece Ziua Tatalui in . continuă pe România Liberă

Elena Basescu si limba romana: La multi ani, tatalui meu!

Elena Basescu ii face urari tatalui sau pe Facebook. Si de data aceasta, gramatica i-a jucat feste mezinei familiei prezidentiale, conform pesurse. ro. Elena Basescu a urat la multi ani tatalui sau,.

Ziua Tatalui, sarbatorita oficial astazi

In aceasta duminica se sarbatoreste Ziua Tatalui. Potrivit unei legi adoptate acum trei ani pentru a marca importanta celor doi piloni ai familiei, in prima duminica a lunii mai se va sarbatori in fiecare an Ziua Mamei, iar in a doua duminica a lunii Ziua Tatalui.

ZIUA TATALUI, sarbatorita pentru prima data in Romania.

Ziua Tatalui este sarbatorita duminica in Romania, a doua duminica din luna mai devenind oficial sarbatoare legala dedicata taticilor, conform Legii 319/2009 privind instituirea Zilei Mamei si a Zilei Tatalui. Semnificatia Zilei Tatalui este legata direct de pozitia unui tata in familie, precum si in societate. Ziua Tatalui are o semnificatie importanta deoarece ajuta la recunoasterea contributiei individuale a fiecaruia dintre cei doi parinti la viata de familie in particular si la .

ZIUA TATALUI, sarbatorita astazi in Romania.

Ziua Tatalui este sarbatorita duminica in Romania, a doua duminica din luna mai devenind oficial sarbatoare legala dedicata taticilor, conform Legii 319/2009 privind instituirea Zilei Mamei si a Zilei Tatalui Semnificatia Zilei Tatalui este legata direct de pozitia unui tata in familie, precum si in societate. Ziua Tatalui are o semnificatie importanta deoarece ajuta la recunoasterea contributiei individuale a fiecaruia dintre cei doi parinti la viata de familie in particular si la construirea .

Ziua Tatalui, sarbatorita oficial duminica in Romania

Ziua Tatalui este sarbatorita duminica in Romania, a doua duminica din luna mai devenind oficial sarbatoare legala dedicata taticilor, conform Legii 319/2009 privind instituirea Zilei Mamei si a Zilei Tatalui, anunta Mediafax. Semnificatia Zilei Tatalui este legata direct de pozitia unui tata in familie, precum si in societate. Ziua Tatalui are o semnificatie importanta deoarece ajuta la recunoasterea contributiei individuale a fiecaruia dintre cei doi parinti la viata de familie in particular si la construirea societatii in general.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )