Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ziua Tatalui, sarbatorita oficial astazi

Adevărul Adevărul,
Ziua Tatalui, sarbatorita oficial astazi

In aceasta duminica se sarbatoreste Ziua Tatalui. Potrivit unei legi adoptate acum trei ani pentru a marca importanta celor doi piloni ai familiei, in prima duminica a lunii mai se va sarbatori in fiecare an Ziua Mamei, iar in a doua duminica a lunii Ziua Tatalui. continuă pe Adevărul

Ziua Tatalui, sarbatorita oficial duminica in Romania

Ziua Tatalui este sarbatorita duminica in Romania, a doua duminica din luna mai devenind oficial sarbatoare legala dedicata taticilor, conform Legii 319/2009 privind instituirea Zilei Mamei si a Zilei Tatalui, anunta Mediafax. Semnificatia Zilei Tatalui este legata direct de pozitia unui tata in familie, precum si in societate. Ziua Tatalui are o semnificatie importanta deoarece ajuta la recunoasterea contributiei individuale a fiecaruia dintre cei doi parinti la viata de familie in particular si la construirea societatii in general.

ZIUA TATALUI, sarbatorita astazi in Romania.

Ziua Tatalui este sarbatorita duminica in Romania, a doua duminica din luna mai devenind oficial sarbatoare legala dedicata taticilor, conform Legii 319/2009 privind instituirea Zilei Mamei si a Zilei Tatalui Semnificatia Zilei Tatalui este legata direct de pozitia unui tata in familie, precum si in societate. Ziua Tatalui are o semnificatie importanta deoarece ajuta la recunoasterea contributiei individuale a fiecaruia dintre cei doi parinti la viata de familie in particular si la construirea .

ZIUA TATALUI, sarbatorita pentru prima data in Romania.

Ziua Tatalui este sarbatorita duminica in Romania, a doua duminica din luna mai devenind oficial sarbatoare legala dedicata taticilor, conform Legii 319/2009 privind instituirea Zilei Mamei si a Zilei Tatalui. Semnificatia Zilei Tatalui este legata direct de pozitia unui tata in familie, precum si in societate. Ziua Tatalui are o semnificatie importanta deoarece ajuta la recunoasterea contributiei individuale a fiecaruia dintre cei doi parinti la viata de familie in particular si la .

Ziua Tatalui: Elena Basescu ii ureaza La Multi Ani presedintelui pe Facebook.

Elena Basescu l-a felicitat pe Facebook pe presedintele Traian Basescu cu ocazia Zilei Tatalui. Fiica cea mica a presedintelui a postat pe contul de Facebook o poza in care apare cu tatal si sora ei si ii ureaza la multi ani lui Traian Basescu in aceasta zi. 12 Mai - Ziua tatilor! Va urez sa va traiasca tatii! La multi ani, tatalui meu!, a scris Elena Basescu pe reteaua de socializare. Postarea a strans peste 1000 de like-uri. Presedintele Traian Basescu petrece Ziua Tatalui in .

FOTO. ZIUA REGALITATII, sarbatorita in absenta Regelui Mihai. ...

Romanii sarbatoresc pe data de 10 mai Ziua Regalitatii. Aceasta zi are o tripla semnificatie pentru tara noastra. Pe 10 mai 1866, Carol I a devenit Domnitor al Romaniei, iar 11 ani mai tarziu, Romania isi castiga independenta, pentru ca pe 10 mai 1881 tara noastra sa devina Regat. Viata Regelui Mihai Regele Mihai I al Romaniei este fiul legitim al Regelui Carol al II-lea si al Reginei Elena si s-a nascut pe 25 octombrie 1921 la Sinaia. Prima domnie a Regelui Mihai I a inceput in 1927, dupa .

UPDATE Ziua Regalitatii, sarbatorita in absenta Regelui Mihai. Sute de romani vineri dimineata, la statuia Regelui Carol I din Piata Palatului Regal

Romanii sarbatoresc, ca in fiecare an, pe data de 10 mai, Ziua Regalitatii. Data de 10 mai are o tripla semnificatie pentru tara noastra. Pe 10 mai 1866, Carol I a devenit Domnitor al Romaniei. 11 ani mai tarziu, Romania isi oficializa independenta, iar la 10 mai 1881 tara noastra devenea Regat. Anul acesta, Regele Mihai va lipsi de la traditionalul Garden Party de la Palatul Elisabeta, din pricina starii de sanatate a sotiei sale, Regina Ana. Sute de romani au trecut, vineri dimineata, pe la statuia Regelui Carol I din Piata Palatului Regal din Bucuresti, unde se depun coroane de flori. La statuia Regelui Carol I din Piata Palatului Regal au depus flori, vineri, si principesa mostenitoare Margareta, principele Radu si principele Nicolae. Un grup de peste o suta de persoane a scandat mesaje pro-monarhiste si a fluturat steaguri tricolore cu stema regala. Vezi in articol programul evenimentelor publice organizate de Casa Regala a Romaniei cu ocazia zilei de 10 Mai.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )