Libnet.ro
UNICEF

20:00

Ziua Vinului va fi sarbatorita in Republica Moldova

Adevărul Adevărul,
Ziua Vinului va fi sarbatorita in Republica Moldova

Ministrul Agriculturii si Industriei Alimentare, Ion Sula, a declarat ca Ziua Nationala a Vinului va avea loc la Chisinau, dupa ce a avut intrevederi cu vinificatorii si companiile turistice. continuă pe Adevărul

Organizarea sarbatorii Ziua Vinului la Chisinau este pusa sub semnul intrebarii

Editia din acest an a sarbatorii Ziua Vinului, care se desfasoara anual la Chisinau, a fost anulata. Protestele din Piata Marii Adunari Nationale a motivat vinificatorii moldoveni sa ia o astfel de decizie.

Coruptia la nivel inalt in Republica Moldova este intretinuta de politicieni

In Republica Moldova, lupta impotriva coruptiei la nivel inalt este moarta din fasa si asa va ramane atat timp cat institutiile de drept vor fi repartizate politic. Totodata, preluarea si aplicarea directa a unor retete de-a gata, facute in alte tari, nu vor da rezultatele pe care acestea le-au dat in tarile de origine, fara adaptarea lor la realitatile Republicii Moldova, este de parere expertul anticoruptie din Romania, Laura Stefan.

Republica Moldova trimite un nou ambasador in Romania

Diplomatul moldovean, Mihai Gribincea, ar urma sa-l inlocuiasca pe Iurie Renita in functia de ambasador al Republicii Moldova in Romania.

Surse: Republica Moldova trimite un nou ambasador in Romania

Diplomatul moldovean, Mihai Gribincea, ar urma sa-l inlocuiasca pe Iurie Renita in functia de ambasador al Republicii Moldova in Romania.

Presedintele Parlamentului din Republica Moldova avertizeaza: Demisiile cerute de protestatari ar duce la o criza politica si economica profunda

Presedintele Parlamentului Republicii Moldova, Andrian Candu, a avertizat duminica seara ca demisiile cerute de protestatari ar aduce o criza politica si economica profunda in tara, informeaza agentia IPN.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )