Libnet.ro
UNICEF

17:30

Zoltan Kovacs, demis din functia de coordonator al loturilor de juniori, dupa jignirile aduse tricolorilor under-17

Antena3 Antena3,
Zoltan Kovacs, demis din functia de coordonator al loturilor de juniori, dupa jignirile aduse tricolorilor under-17

Comisia Tehnica a FRF a hotarat retragerea atributiilor lui Zoltan Kovacs de coordonator al loturilor nationale de juniori, din cauza comportamentului jignitor al acestuia fata de componentii nationalei. continuă pe Antena3

Bogdan Vintila, demis din functia de selectioner al echipei Under 17 a Romaniei - Zoltan Kovacs, retrogadat din functie

Comisia Tehnica din cadrul Federatiei Romane de Fotbal a hotarat demiterea antrenorului Bogdan Arges Vintila, dupa ce echipa Under 17 a Romaniei a ratat calificarea la Euro 2015. De asemenea, Zoltan Kovacs coordonatorul loturilor nationale) a fost retrogradat din functie - a jignit mai multi componenti ai nationalei de juniori U17, printre care si Ianis Hagi.

Zoltan Kovacs retrogradat din functie dupa scandalul Ianis Hagi. Bogdan Vintila, demis din functia pentru rezultatele slabe ale echipei Under 17

In urma ratarii calificarii la Euro 2015 a echipei Under 17, Comisia Tehnica din cadrul Federatiei Romane de Fotbal a hotarat demiterea antrenorului Bogdan Arges Vintila, iar pentru comportament neadecvat a.

Scrisoare lui Hagi face victime. Zoltan Kovacs nu mai este coordonatorul lourilor de juniori

Comisia Tehnica a Federatiei Romane de Forbal a decis, vineri, retragerea coordonatorului al loturilor nationale de juniori atributiilor, Zoltan Kovacs, ca urmare a comportamentului jignitor al acestuia fata de componentii nationalei under 17, printre care se numara si Ianis, fiul lui Gheorghe Hagi.

Gica Hagi, furios pe Zoltan Kovacs pentru comportamentul lui fata de Ianis: Nu poate nimeni sa-mi jigneasca copilul, care e minor si e in proces de formare

Gica Hagi a vorbit, mercuri, intr-o conferinta de presa, despre conflictul pe care il are cu directorul de dezvoltare din cadrul FRF, Zoltan Kovacs, care l-ar fi jignit pe Ianis Hagi, capitanul nationalei U17,.

Liga 1: Eugen Trica a demisionat din functia de antrenor al echipei CFR Cluj

Eugen Trica a demisionat, joi, din functia de antrenor principal al echipei CFR Cluj, la putin timp dupa eliminarea suferita in fata rivalei U Cluj, in semifinalele Cupei Romaniei la fotbal.

Marko Attila: A fost cea mai grea decizie a vietii mele sa demisionez din functia de deputat

Intr-o postare pe contul sau de Facebook, Marko Attila, pentru care Camera Deputatilor a amanat discutarea raportului privind cererea de incuviintare a arestarii preventive pana cand cererea de demisie a acestuia din Parlament va fi depusa in original, a anuntat ca decizia de a demisiona din functia de deputat a fost cea mai grea decizie a vietii sale.

PNL cere demisia lui Tariceanu din functia de presedinte al Senatului, dupa votul in cazul Sova

Senatorul PNL Cristian Bodea a cerut, miercuri, in plenul Senatului, demisia lui Calin Popescu Tariceanu din functia de presedinte al Senatului, pentru interpretarea votului in cazul Sova, informeaza Mediafax.

Minel Pina, aflat in arest la domiciliu, a fost suspendat din functia de primar al Slatinei

Minel Pina a fost suspendat din functia de primar al Slatinei potrivit unui ordin emis de prefectul judetului Olt. Pina se afla in arest la domiciliu, fiind implicat in dosarul fostului ministru de Finante Darius.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2336 seconds )