Libnet.ro
UNICEF

21:46

Zona euro deblocheaza o prima transa de ajutor de 23 miliarde de euro pentru Grecia

Antena3 Antena3,
Zona euro deblocheaza o prima transa de ajutor de 23 miliarde de euro pentru Grecia

Ministrii de Finante din zona euro au aprobat, miercuri seara, deblocarea unei prime transe de ajutor pentru Grecia, care ii va permite sa ramburseze incepand de joi 3,4 miliarde de euro catre Banca Centrala. continuă pe Antena3

Zona euro deblocheaza o prima transa de ajutor de 23 miliarde de euro pentru Grecia

Ministrii de finante din zona euro au aprobat miercuri seara deblocarea unei prime transe de ajutor pentru Grecia, care ii va permite sa ramburseze incepand de joi 3,4 miliarde de euro catre Banca Centrala Europeana, a anuntat intr-un comunicat Mecanismul european de stabilitate MES), informeaza AFP.

Ministrii de finante din zona euro au deblocat o prima transa din ajutorul pentru Grecia

O prima transa din ajutorul ce va fi acordat Greciei a fost deblocata de ministrii de finante din zona euro. Astfel, Atena va putea sa ramburseze 3,4 miliarde de euro catre Banca Centrala Europeana, informeaza.

Prima transa de ajutor pentru Grecia, DEBLOCATA

Prima transa de ajutor pentru Grecia, care ii va permite sa ramburseze incepand de joi 3,4 miliarde de euro catre Banca Centrala Europeana, a fost deblocata de ministrii de Finante din Eurogrup, a anuntat intr-un comunicat Mecanismul european de stabilitate MES).

Care este progresul inregistrat de cele 5 tari din Zona Euro care au apelat la imprumuturi de urgenta?

In contextul recentelor evenimente din Grecia, care au readus in prim plan subiectul statelor care au contractat imprumuturi de urgenta, economistii PwC au analizat evolutia celor 5 tari europene care au apelat la astfel de imprumuturi: Cipru, Grecia, Irlanda, Portugalia si Spania. Analiza arata ca, in pofida faptului ca Grecia a fost prima dintre cele 5 care au apelat la imprumuturi de urgenta, la momentul actual se regaseste in aceeasi ipostaza din care a plecat. Unde se situeaza celelalte state pe drumul redresarii?.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )