Libnet.ro
UNICEF

16:00

10 ciudatenii din viata de familie a daco-romanilor. Cum erau pedepsite femeile libere care faceau sex cu sclavii

Adevărul Adevărul,
10 ciudatenii din viata de familie a daco-romanilor. Cum erau pedepsite femeile libere care faceau sex cu sclavii

Daca acum varsta si gradele de rudenie se numara printre putinele criterii care ar putea impiedica o casatorie, in urma cu 2. 000 de ani interdictiile erau mult mai numeroase. in Dacia Romana, de exemplu, soldatii nu aveau voie sa se casatoreasca. De asemenea, nu era recunoscuta casatoria intre sclavi, iar femeile care intretineau relatii sexuale cu sclavi isi pierdeau libertatea. continuă pe Adevărul

Top 10 ciudatenii din viata de familie a daco-romanilor. Cum erau pedepsite femeile libere care faceau sex cu sclavii

Daca acum varsta si gradele de rudenie se numara printre putinele criterii care ar putea impiedica o casatorie, acum 2. 000 de ani interdictiile erau mult mai numeroase. in Dacia Romana de exemplu, soldatii nu aveau voie sa se casatoreasca. De asemenea, nu era recunoscuta casatoria intre sclavi, iar femeile care intretineau relatii sexuale cu sclavi isi pierdeau libertatea.

Productia industriala a crescut, in primele 10 luni din 2015, cu 2,7%

Productia industriala a crescut, in primele 10 luni din 2015, cu 2,7% fata de aceeasi perioada din anul anterior, ca urmare a activitatii in crestere consemnata in industria prelucratoare si a productiei si furnizarii de energie electrica si termica, gaze, apa calda si aer conditionat, arata datele Institutului National de Statistica INS), date luni publicitatii.

Olivia Wilde, mama hot pe plaja. Cu barbatii din viata ei

Relaxare dulce pe plaja pentru Olivia Wilde, cu cei doi barbati importanti din viata ei.

Afacerile din comert au urcat cu 3% in primele 10 luni din 2015

Cifra de afaceri din comertul cu ridicata cu exceptia comertului cu autovehicule si motociclete) a inregistrat o crestere nominala de 3% atat ca serie bruta cat si ca serie ajustata in primele 10 luni din acest an, comparativ cu perioada similara a anului trecut, informeaza INS.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )