Libnet.ro
UNICEF

01:05

10 politisti de frontiera retinuti pentru luare de mita

România Liberă România Liberă,
10 politisti de frontiera retinuti pentru luare de mita

Zece politisti de frontiera de la punctul de trecere Giurgiu-Ruse au fost retinuti pentru luare de mita si urmeaza sa fie prezentati magistratilor Tribunalului Bucuresti cu propunere de arestare preventiva. continuă pe România Liberă

Politisti de frontiera, arestati pentru luare de mita

Opt politisti de la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu-Ruse, care sunt acuzati ca au luat mita pentru a permite iesirea din tara a unor autoturisme inmatriculate provizoriu, au fost arestati preventiv,.

Toni Dobos, cercetat de DNA pentru luare de mita

Toni Dobos s-a prezentat, in cursul zilei de marti, la sediul DNA, acolo unde i-a fost comunicat ca are calitatea de suspect intr-un dosar disjuns din cel cunoscut cu numele de Valiza, in care este cercetat pentru luare de mita.

Ramnicu Valcea, orasul cu doi primari condamnati pentru luare de mita

Municipiul Ramnicu Valcea a ajuns sa fie cunoscut imediat dupa infiintarea Directiei Nationale Anticoruptie, dupa ce doi dintre primarii orasului au fost condamnati la inchisoare cu executare pentru luare de mita.

Fostul fotbalist Toni Dobos, urmarit penal pentru luare de mita intr-un dosar disjuns din Valiza

Fostul fotbalist Toni Dobos a venit, marti, la sediul central al DNA, unde i s-a comunicat ca are calitatea de suspect intr-un dosar disjuns din cel cunoscut cu numele de Valiza, in care este cercetat pentru luare.

Zece politisti de frontiera de la Giurgiu, retinuti dupa ce ar fi primit mita

Zece angajati ai Politiei de Frontiera din Giurgiu au fost retinuti fiind urmariti penal pentru luare de mita. Acestia sunt acuzati ca ar fi primit mita pentru a permite iesirea din tara a unor masini inmatriculate provizoriu in Romania.

Politisti de frontiera, acuzati de luare de mita; procurorii fac luni perchezitii

Procurorii fac luni perchezitii in judetul Giurgiu, intr-un dosar in care mai multi politisti de frontiera sunt cercetati pentru luare de mita, dupa ce au lasat mai multe persoane sa iasa din Romania cu autoturisme inmatriculate provizoriu.

Trei politisti din Valcea sunt cercetati pentru luare de mita si abuz in serviciu

Este vorba despre politisti rutieri care au pretins de la mai multi soferi bani in schimbul neaplicarii sanctiuniunilor prevazute de Codul Rutier. Cercetarile sunt efectuate de catre DNA si Parchetul de pe langa Tribunalul Valcea.

Perchezitii in Giurgiu: Sunt vizati politisti de frontiera acuzati de luare de mita

]Procurorii fac luni perchezitii in judetul Giurgiu, intr-un dosar in care mai multi politisti de frontiera sunt cercetati pentru ca ar fi luat mita pentru a permite unor persoane sa iasa din Romania cu autoturisme inmatriculate provizoriu, relateaza Mediafax.

Politisti de frontiera, acuzati de luare de mita. Procurorii fac perchezitii in Giurgiu

Procurorii Parchetului General fac luni perchezitii in judetul Giurgiu intr-un caz in care mai multi agenti de politie de frontiera sunt suspectati de luare de mita dupa ce ar fi primit mai multe sume de bani pentru a permite iesirea din tara a unor masini inmatriculate provizoriu in Romania.

Opt politisti de la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu-Ruse, acuzati de luare de mita, au fost arestati

Opt politisti de la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu-Ruse, care sunt acuzati ca au luat mita pentru a permite iesirea din tara a unor autoturisme inmatriculate provizoriu, au fost arestati preventiv, potrivit unei decizii luate marti seara de Tribunalul Bucuresti.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )